Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:01

19
آبان
شکلات اورئو عسلی

شکلات اورئو عسلی

شیر عسلی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود. آنگاه خامه را به آن بیفزائید و بگذارید داغ شود ولی نجوشد! سپس بیسکویت اورئو را به آن افزوده و مخلوط سازید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم

شیر عسلی                                      ۱۶۰ گرم

کره                                                  ۲۰ گرم

خامه صبحانه                                      ۲ قاشق سوپخوری

بیسکویت اورئو خرد کرده                        ۲۵۰ گرم

مواد لازم

شیر عسلی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود.

آنگاه خامه را به آن بیفزائید و بگذارید داغ شود ولی نجوشد! سپس بیسکویت اورئو را به آن افزوده و مخلوط سازید.

حالا این مخلوط را در قالب به اندازه 10×25 (دارای کاغذ روغنی) بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.

اکنون آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در پودر شکر بغلتانید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شکلات گردویی

 

برچسب ها: کیک و شیرینی، شکلات اورئو عسلی، دستور تهیه شکلات اورئو عسلی، طرز تهیه شکلات اورئو عسلی، شکلات پزی تعداد بازديد: 346 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز