مهدیس رحیمیان
مواد لازم
شیر عسلی ۱۶۰ گرم
کره ۲۰ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق سوپخوری
بیسکویت اورئو خرد کرده ۲۵۰ گرم
مواد لازم
شیر عسلی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود.
آنگاه خامه را به آن بیفزائید و بگذارید داغ شود ولی نجوشد! سپس بیسکویت اورئو را به آن افزوده و مخلوط سازید.
حالا این مخلوط را در قالب به اندازه 10×25 (دارای کاغذ روغنی) بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.
اکنون آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در پودر شکر بغلتانید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: