Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:51

16
آبان
نان پنیر و پپرونی

نان پنیر و پپرونی

آرد، نمك و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و در وسط آن حفره‌ای بسازید. آن‌گاه آب، شیر و مایه خمیر را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با كره، درون آرد بریزید و هم بزنید تا مواد خمیر شود.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 1 لوف 

آرد مخصوص نان (آرد قوی)              400 گرم

نمك                                           یك‌ قاشق چایخوری

شكر قهوه‌ای یا عسل                    2 قاشق سوپخوری

آب ولرم                                      125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

شیر كم چرب ولرم                        125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

پودر مایه خمیر                             7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

كره‌ی آبكرده                                30 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری)

پیاز ریز خرد كرده                          1 عدد کوچک

پنیر چدار یا گودا (رنده كرده)           170 گرم

پپرونی                                      حدود 100 گرم

روش تهیه نان پنیر و پپرونی 

آرد، نمك و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و در وسط آن حفره‌ای بسازید.

آن‌گاه آب، شیر و مایه خمیر را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با كره، درون آرد بریزید و هم بزنید تا مواد خمیر شود.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید و پیاز را به آن بیفزائید.

حالا دوباره خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را به شكل توپ درآورید.

اكنون خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود یك ساعت، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.

آن‌گاه هوای داخل خمیر را با فشار دست بگیرید و روی سطح آرد پاشیده، به اندازه‌ی 20 × 30 سانتیمتر، باز كنید اینك پنیر را رویش بپاشید و ورقه‌های پپرونی را روی پنیر بچینید.

سپس خمیر را از عرض آن رول كنید و دو سرش را به زیر تا نمائید تا پنیر از خمیر بیرون نریزد!

حالا خمیر را در قالب چربكرده به اندازه 12/5×22/5 سانتیمتر بگذارید، رویش را بپوشانید و بگذارید حجم خمیر دو برابر شود و قالب را پر كند.

اكنون با تیغ مخصوص و یا چاقوی تیز، برش‌هایی روی خمیر ایجاد کنید و  نان را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری

چنانچه خمیر خشك بود، اندكی آب و چنانچه بیش از حد چسبنده بود، قدری آرد به آن بیفزائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

نان کدو سبز

نان دو رنگ

آموزش پخت انواع نان

آموزش نان

 

برچسب ها: روش تهیه نان، آشپزباشی، زندگی آنلاین، نان خانگی، نان پنیر و پپرونی، روش تهیه نان پنیر و پپرونی تعداد بازديد: 397 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز