نجمه درویش ملا
مواد لازم برای حدود 15 عدد
تخممرغ 1 عدد
شکر دانه ریز 50 گرم
پودر نارگیل 170 گرم
پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری
روش تهیه شیرینی نارگیلی
زرده و سفیدۀ تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
آن گاه شکر را کمکم بیفزائید و بعد زردۀ تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن برقی حدود 3-4 دقیقه بزنید.
سپس پودر نارگیل و پوست لیمو را افزوده و مواد را با لیسک هم بزنید.
حالا سینی شیرینی پزی را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و هر بار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از مایۀ فراهم کرده را روی کاغذ قرار دهید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170درجۀ سانتیگراد بپزید.
یادآوری
* ماندگاری این شیرینی در ظرف در دار و در جای خنک، حدود 2 هفته می باشد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: