Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 آبان 1398 - 10:08

12
آبان
شیرینی نارگیلی (فرانسوی)

شیرینی نارگیلی (فرانسوی)

زرده و سفیدۀ تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن گاه شکر را کم‌کم بیفزائید و بعد زردۀ تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن برقی حدود 3-4 دقیقه بزنید.

نجمه درویش ملا

 

مواد لازم برای حدود 15 عدد 

تخم‌مرغ                               1 عدد

شکر دانه ریز                        50 گرم

پودر نارگیل                           170 گرم

پوست لیموی رنده کرده          1 قاشق چایخوری

روش‌ تهیه شیرینی نارگیلی

زرده و سفیدۀ تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

آن گاه شکر را کم‌کم بیفزائید و بعد زردۀ تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن برقی حدود 3-4 دقیقه بزنید.

سپس پودر نارگیل و پوست لیمو را افزوده و مواد را با لیسک هم بزنید.

حالا سینی شیرینی پزی را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و  هر بار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از مایۀ فراهم کرده را روی کاغذ قرار دهید.

اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170درجۀ سانتیگراد بپزید.

یادآوری

* ماندگاری این شیرینی در ظرف در دار و در جای خنک، حدود  2 هفته می باشد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی نارگیلی شربتی

 

برچسب ها: آشپزباشی، طرز تهیه شیرینی نارگیلی، زندگی آنلاین، شیرینی نارگیلی، شیرینی نارگیلی فرانسوی، شیرینی فرانسوی تعداد بازديد: 71 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز