Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 30 شهریور 1398 - 04:16

4
شهریور
كمپوت قیسی و انجیر خشك

كمپوت قیسی و انجیر خشك

انجیر و قیسی را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و به مدت 4 ساعت، بخیسانید. آن‌گاه شكر، دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

مریم امیری

 

مواد لازم برای 1/5 كیلوگرم 

انجیر خشك                        800 گرم

قیسی                               400 گرم

آب                                     2 لیتر (8 پیمانه)

شكر                                  250 گرم

چوب دارچین                        1 تكه

پوست لیموترش                    3 تكه

هل                                    10 عدد

روش‌ تهیه كمپوت قیسی و انجیر خشك

انجیر و قیسی را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و به مدت 4 ساعت، بخیسانید.

آن‌گاه شكر، دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و میوه‌ها بپزند و نرم شوند.

سپس كمپوت را از روی اجاق بردارید، دارچین و پوست لیموترش را از داخل آن خارج كنید و كمپوت را كنار بگذارید تا خنك شود.

حالا آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

اكنون كمپوت را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بریزید و با خلال پسته بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کمپوت؛ نگهداری طولانی مدت میوه‌ها

مربا، مارمالاد و کمپوت

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، كمپوت قیسی و انجیر خشك، روش تهیه کمپوت، آموزش تهیه کمپوت، طرز تهیه کمپوت تعداد بازديد: 80 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کمپوت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز