مریم امیری
مواد لازم برای 1/5 كیلوگرم
انجیر خشك 800 گرم
قیسی 400 گرم
آب 2 لیتر (8 پیمانه)
شكر 250 گرم
چوب دارچین 1 تكه
پوست لیموترش 3 تكه
هل 10 عدد
روش تهیه كمپوت قیسی و انجیر خشك
انجیر و قیسی را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و به مدت 4 ساعت، بخیسانید.
آنگاه شكر، دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و میوهها بپزند و نرم شوند.
سپس كمپوت را از روی اجاق بردارید، دارچین و پوست لیموترش را از داخل آن خارج كنید و كمپوت را كنار بگذارید تا خنك شود.
حالا آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
اكنون كمپوت را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بریزید و با خلال پسته بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کمپوت؛ نگهداری طولانی مدت میوهها
مربا، مارمالاد و کمپوت