Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:33

28
اردیبهشت
سفره افطار خوش رنگ و خوش بو؛ با فرنی گل سرخ

سفره افطار خوش رنگ و خوش بو؛ با فرنی گل سرخ

در مطلب زیر می‌خواهیم طرز تهیه فرنی گل سرخ را به شما آموزش دهیم. عطر و بوی گلاب جز مهمترین قسمت خوشمزه‌تر شدن دسر‌های ایرانی است و معمولا در اکثر دسر‌ها استفاده میشود.

 عطر و بوی گلاب جز مهمترین قسمت خوشمزه‌تر شدن دسر‌های ایرانی است و معمولا در اکثر دسر‌ها استفاده میشود، مثلا در  انواع فرنی که در ماه رمضان هم پای ثابت سفره هامان است، اگر از عطر و بوی گلاب داخل فرنی خوشتان میاید مطمئنم عاشق این فرنی میشوید.

مواد لازم برای تهیه فرنی گل سرخ

شیر: ۴ پیمانه
آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
گلبرگ گل سرخ: ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه فرنی گل سرخ دسر مجلسی ساده

مراحل تهیه فرنی گل سرخ

۱. برای تهیه این فرنی راحت و خوشمزه کافیه تا ابتدا آرد برنج رو به شیر سرد اضافه کرده و خوب مایه رو هم بزنین تا آرد کاملا با شیر مخلوط شود.

۲. حالا شعله رو با حرارت ملایم روشن کرده و شکر رو هم اضافه کنین.

۳. فرنی رابه طور مداوم هم بزنین تا ته نگیرد و به هم زدن ادامه بدین تا قوام بیاید و به غلظت دلخواهتان برسه.

۴. وقتی فرنی به حد دلخواهتان قوام اومد گلبرگ هارا هم اضافه کنین.

۵. حالا فقط کافیه تا فرنی را خوب هم بزنین تا گلبرگ‌ها به طور یکنواخت با فرنی مخلوط بشود و بعد فرنی آماده سرو است. وقتی گلبرگ رو اضافه کردین زیاد فرنی را روی حرارت نگه ندارین، چون ممکنه فرنی تلخ بشود.

۶. حالا فرنی رو داخل کاسه بریزین و بعد سرد شده یا داغ سرو کنین … نوش جان

 

منبع: وب سایت دو نفره

بیشتر بخوانید:

با این دستور شله زرد را حرفه ای درست کنید!

حلوای شیره انگور، خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان

طرز تهیه پای سیب کلاسیک +نکات کلیدی

برچسب ها: ماه رمضان، دسر، تغذیه و سلامت، آموزش شیرینی پزی، آموزش آشپزی، افطار، فرنی دورنگ، فرنی گل محمدی تعداد بازديد: 575 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز