مواد لازم برای تهیه کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز به فر
آرد : 150 گرم
شکر : 5 قاشق سوپخوری
روغن مایع : 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ : 1 عدد
شیر : 2 /1 پیمانه
بیکینگپودر : 2 قاشق چایخوری
وانیل : 4 /1 قاشق چایخوری
ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس آنها را دو با الک کنید.
در یک ظرف مناسب شکر، روغن مایع و وانیل را با همزن خوب هم بزنید سپس به آنها تخممرغ را اضافه کرده، دوباره مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
حالا شیر را بهآرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد از اینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، مخلوط آرد را بهتدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود.
در این زمان یک تابه کوچک و نچسب را کمی چرب کنید، آن را روی حرارت ملایم قرار داده، در آن را بگذارید تا تابه کمی گرم شود.
حالا مواد را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا کیک کمی پختهشود و خودش را بگیرد.
دقت کنید حرارت نباید زیاد باشد چون کیک میسوزد.
بعد از اینکه یک طرف کیک پخت و خودش را گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به پخت کامل برسد.
بعد از اینکه کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را از داخل تابه درآورید و سرو کنید.
نکته :
به جای روغن مایع از کره هم میتوانید استفاده کنید.
کیک را داخل یک قابلمه نچسب و یا داخل پلوپز هم میتوانید درست کنید.
منبع : ashpazi.hmg.ir
بیشتر بخوانید: