مواد لازم برای شکلات کاراملی آجیلی
2 فنجان ریز خرد بیسکویتهای
½ فنجان کره ذوب شده
2 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
مخلوط مارشمالو، گردو، چیپس شکلاتی و بادام زمینی : به مقدار دلخواه
شکلات ( تافی ) کاراملی نرم : 1 بسته
طرز تهیه شکلات کاراملی آجیلی
فر را روی 325 درجه فارنهایت قرار دهید.
درون یک ظرف مستطیلی را با فویل کاملا بپوشانید و با اسپری به آرامی تمام سطح آن را آغشته به روغن کنید.
در یک کاسه بزرگ، خرده های بیسکویت و کره ذوب شده و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. آنقدر مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدستی درست شود.
این مخلوط را کف ظرف تان پخش کنید و با پشت قاشق کاملا یکنواخت کرده و کاملا فشار دهید تا به همدیگر فشده شود.
تافی های را برای حدود دو دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا کاملا نرم شود.
تافی های کاراملی شده را روی بیسکویت بریزید و کاملا صاف کنید.
مخلوط گردو، پیپس شکلاتی، بادام زمینی و مارشمالو را روی کارمل بریزید.
در انتها برای حدود یک الی دو دقیقه درون مایکروویو قرار دهید تا جایی که رویه مارشمالوها قهوه ای شود.
در آخر برای چند ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا کارامل و مخلوط بیسکویت و کره خودش را بگیرد.
می توانید با چاقو تیز آنها را برش دهید.
مرحله اول درست کردن شکلات کارملی آجیلی
مرحله دوم درست کردن شکلات کارملی آجیلی
مرحله سوم درست کردن شکلات کارملی آجیلی
مرحله چهارم درست کردن شکلات کارملی آجیلی
مرحله پنجم درست کردن شکلات کارملی آجیلی