طرز تهیه شیرینی بدون شکر
برای تهیه این کیک خوشمزه و رژیمی به مواد زیادی نیاز ندارید. حتی اگر رژیم لاغری و سلامت هم ندارید باز می توانید این کیک را در وعده های عصرانه قرار دهید تا زیاد هم از بابت خوردن کیک های پر کالری عذاب وجدان نگیرید .
طرز تهیه مافین رژیمی با مربای آلبالو و نارگیل
مواد لازم
آرد سفید ۳۰۰ گرم
شکر رژیمی کامور ۷۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین پودر شده ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
کره آب شده ۶۰ گرم
پودر نارگیل ۳۰ گرم
مربای آلبالوی رژیمی کاموَر ۱۰۰ گرم
پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه مافین رژیمی با مربای آلبالو و نارگیل
فر خود را به ۱۸۰ در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود .
قالب مافین ۱۲ تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر رژیمی ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق سه چهارم کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است ، سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .
کیک سیب بدون قند
مواد لازم برای تهیه کیک سیب
سیب زرد: 1 عدد
آرد گندم: 300 گرم
کمپوت سیب: 200 گرم
شیر: 240 میلی لیتر
تخم مرغ: 3 عدد
پوست لیموترش: کمی
روغن: 80 گرم
مخمر: 11 گرم
طرز تهیه کیک سیب بدون شکر
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کمپوت را در ظرفی له کرده و همراه با آرد، مخمر، تخم مرغ ها و روغن مخلوط کنید.
مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
سیب را خرد کرده و همراه با پوست لیمو به بقیه مواد اضافه کنید.
مواد را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و 45 دقیقه در فر بگذارید.
پس از خنک شدن از قالب جدا کنید و برش بزنید.