آرد 225 گرم
بیکینگ پودر يك و يك دوم قاشق چايخوري
کرة خردكرده 115 گرم
شکر قهوهای 50 گرم
شکلات شيري آبكرده 150 گرم
بادام آسياب كرده 30 گرم
مواد لازم رویه:
کره 175 گرم
شکر 115 گرم
عسل 2 قاشق سوپخوري
شیر عسلی 175 ميلي ليتر
فندق بوداده 150 گرم
شکلات شيري آبكرده 225 گرم
روش تهيه
فر را با دماي160 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع 25 سانتیمتري را چرب نمائيد. آنگاه آرد و بیکینگپودر را در كاسة مناسبي الک کنید و کره را به آن بيفزائيد. سپس كره را با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنيد و شكر، شكلات و بادام را به آن افزوده و مخلوط كنيد. حالا اين مخلوط را در قالب بريزيد و بفشاريد و رويش چنگال بزنيد تا خمير هنگام پختن بالا نيايد! اكنون قالب را در فر بگذاريد و لاية اول شيريني را، به مدت تقريبي 25 -30 دقیقه، در فر بپزید. همينكه شيريني خنك شد، ماية رويه را رويش بريزيد و دستكم 1 ساعت در يخچال نگه داريد تا ببندد. اينك شيريني را با شكلات آبكرده بپوشانيد و به مربعهاي 5 سانتيمتري ببريد.
روش تهیة ماية رویه: کره، شکر، عسل و شیر عسلی را در ظرف مناسبي بريزيد و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. گاهی مايه را هم بزنید تا طلائی رنگ شود. آنگاه فندق را به آن بیفزائید.