Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 17:18

14
تیر
شيريني برشي باتِر اِسکاچ

شيريني برشي باتِر اِسکاچ

مواد لازم برای 25 برش ...

آرد    225 گرم
بیکینگ پودر     يك و يك دوم قاشق چايخوري
کرة خردكرده     115 گرم
شکر قهوه‌ای     50 گرم
شکلات شيري  آبكرده     150 گرم
بادام آسياب كرده     30 گرم
مواد لازم رویه:
کره     175 گرم
شکر     115 گرم
عسل     2 قاشق سوپخوري
شیر عسلی     175 ميلي ليتر
فندق بوداده     150 گرم
شکلات شيري آبكرده     225 گرم

روش تهيه

فر را با دماي160 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع 25 سانتیمتري را چرب نمائيد. آن‌گاه آرد و بیکینگ‌پودر را در كاسة مناسبي الک کنید و کره را به آن بيفزائيد. سپس كره را با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنيد و شكر، شكلات و بادام را به آن افزوده و مخلوط كنيد. حالا اين مخلوط را در قالب بريزيد و بفشاريد و رويش چنگال بزنيد تا خمير هنگام پختن بالا نيايد! اكنون قالب را در فر بگذاريد و لاية اول شيريني را، به مدت تقريبي 25 -30 دقیقه، در فر بپزید. همينكه شيريني خنك شد، ماية رويه را رويش بريزيد و دست‌كم 1 ساعت در يخچال نگه داريد تا ببندد. اينك شيريني را با شكلات آبكرده بپوشانيد و به مربع‌هاي 5 سانتيمتري ببريد.
روش تهیة ماية رویه: کره، شکر، عسل و شیر عسلی را در ظرف مناسبي بريزيد و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. گاهی مايه را هم بزنید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه فندق را به آن بیفزائید.

تعداد بازديد: 555 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز