Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 22:15

19
دی
كیك بادام و نارگیل

كیك بادام و نارگیل

پودر شكر، نارگیل و سفیده تخم مرغ را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. بعد رنگ را اضافه نمائید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 10- 12 نفر

 كره                                       125 گرم

وانیلین                                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

شكر                                      180 گرم

تخم مرغ                                2 عدد

نارگیل                                   یك‌دوم پیمانه

آرد                                        225 گرم

بیكینگ‌پودر                            یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

خامه                                    300 گرم

شیر                                    80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

مواد لازم برای تهیه رویه نارگیلی

پودر شكر                             2 پیمانه

نارگیل                                یك و یك‌سوم پیمانه

سفیده تخم مرغ همزده          2 عدد

رنگ صورتی كمی

روش تهیه كیك بادام و نارگیل

قالبی به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید و تخم مرغ‌ها را به تدریج بیفزائید. بعد نیمی از نارگیل، نیمی از مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر و نیمی از خامه و شیر را اضافه‌كنید. بعد باقیمانده مواد را بیفزائید. حالا مایه را در قالب بریزید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت یك ساعت بپزید. پس از خنك شدن، با رویه نارگیلی، كیك را تزئین كنید و در دیس زیبائی بگذارید.

روش تهیه رویه نارگیلی

پودر شكر، نارگیل و سفیده تخم مرغ را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. بعد رنگ را اضافه نمائید.

برچسب ها: روش تهیه رویه نارگیلی، روش تهیه كیك بادام و نارگیل، مواد لازم برای تهیه رویه نارگیلی، آماده كردن كيك بادام و نارگيل، نحوه درست كردن تهيه رويه نارگيلي تعداد بازديد: 975 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز