افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10- 12 نفر
كره 125 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
شكر 180 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نارگیل یكدوم پیمانه
آرد 225 گرم
بیكینگپودر یك و یكدوم قاشق چایخوری
خامه 300 گرم
شیر 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
مواد لازم برای تهیه رویه نارگیلی
پودر شكر 2 پیمانه
نارگیل یك و یكسوم پیمانه
سفیده تخم مرغ همزده 2 عدد
رنگ صورتی كمی
روش تهیه كیك بادام و نارگیل
قالبی به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید و تخم مرغها را به تدریج بیفزائید. بعد نیمی از نارگیل، نیمی از مخلوط آرد و بیكینگپودر و نیمی از خامه و شیر را اضافهكنید. بعد باقیمانده مواد را بیفزائید. حالا مایه را در قالب بریزید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت یك ساعت بپزید. پس از خنك شدن، با رویه نارگیلی، كیك را تزئین كنید و در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیه رویه نارگیلی
پودر شكر، نارگیل و سفیده تخم مرغ را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. بعد رنگ را اضافه نمائید.