مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای حدود 20 عدد
بادام آسیاب كرده 125 گرم
شكر 180 گرم
سفیده تخم مرغ 2 عدد درشت
وانیلین یك دوم قاشق چایخوری
اسانس بادام 1-2 قطره
بادام پوست كنده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه آمارِتی Amaretti
بادام، شكر، سفیده تخممرغها، وانیلین و اسانس بادام را در ظرف مناسبی بریزید و 3 دقیقه، با دور متوسط همزن برقی بزنید. آنگاه مایه فراهم كرده را 5 دقیقه، كنار بگذارید . سپس آن را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر1 سانتیمتر، بریزید و دایرههائی از این مایه را به قطر 4 سانتیمتر و با فاصله، روی كاغذ روغنی درون سینی بریزید.
حالا روی هر كدام، یك بادام بگذارید، روی سینی را با فویل بپوشانید و یك شب كنار بگذارید. سپس بیسكویتها را به مدت 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا رویشان اندكی طلائی رنگ شود. پس از 5 دقیقه، بیسكویتها را از سینی درآورید وروی پنجره سیمی خنك كنید.
یادآوری: آمارتی را در ظرف دردار نگه دارید.