Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1404 - 22:59

5
خرداد
آمارِتی Amaretti

آمارِتی Amaretti

آمارتی را در ظرف دردار نگه دارید.

مهدیس رحیمیان

 

 

 

مواد لازم برای حدود 20 عدد

بادام آسیاب كرده                        125 گرم

شكر                                         180 گرم

سفیده تخم مرغ                        2 عدد درشت

 وانیلین                                  یك دوم قاشق چایخوری

اسانس بادام                           1-2 قطره

بادام پوست كنده برای تزئین     به میزان لازم

روش تهیه آمارِتی Amaretti

بادام، شكر، سفیده تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و اسانس بادام را در ظرف مناسبی بریزید و 3 دقیقه، با دور متوسط همزن برقی بزنید. آن‌گاه مایه فراهم كرده را 5 دقیقه، كنار بگذارید . سپس آن را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر1 سانتیمتر، بریزید و دایره‌هائی از این مایه را به قطر 4 سانتیمتر و با فاصله، روی كاغذ روغنی درون سینی بریزید.

حالا روی هر كدام، یك بادام بگذارید، روی سینی را با فویل بپوشانید و یك شب كنار بگذارید. سپس بیسكویت‌ها را به مدت 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا رویشان اندكی طلائی رنگ شود. پس از 5 دقیقه، بیسكویت‌ها را از سینی درآورید وروی پنجره سیمی خنك كنید.

یادآوری: آمارتی را در ظرف دردار نگه دارید.

 

برچسب ها: روش تهیه آمارِتی، آمارتی، آموزش آمارتی، مواد لازم آمارتی، آشپزی با آمارتی، تهیه آمارتی تعداد بازديد: 490 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز