افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 20 عدد
خلال بادام 30 گرم ( یك چهارم پیمانه)
گردو 30 گرم ( حدود یك چهارم پیمانه)
مربای پوست پرتقال بدون شربت 1 قاشق سوپخوری
كشمش 1 قاشق سوپخوری
گلسه چری 5 عدد
زنجفیل گلسه 3 تكه ( 15 گرم )
كره 60 گرم
شكر دانه ریز 40 گرم
خامه 1 قاشق سوپخوری
شكلات سیاه آبكرده 125 گرم
روش تهیه فلورانتین
بادام، گردو، مربای پرتقال، كشمش، گلسه چری و زنجفیل گلسه را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و ریز خرد كنید. آنگاه كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. سپس شكر را بیفزائید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شكر نیز حل شود و مایه، 1 دقیقه بجوشد و طلائی رنگ شود.
مراقب باشید كه مخلوط كره و شكر را هنگام جوشیدن، هم نزنید! زیرا موجب كریستالیزه شدن شكر میشود. اكنون مخلوط كره و شكر را همراه با خامه، به میوهها و مغزهای خرد كرده بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازة 1 قاشق چایخوری از مایة فراهم كرده را با فاصلة زیاد از یكدیگر، روی سینی چربكرده بگذارید.
به گونهای كه هر بار فقط 4 فلورانتین درون سینی باشد! اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد، قرار دهید و فلورانتین را به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید. اطراف فلورانتین را با پالت مرتب كنید تا به شكل دایره درآیند.
پس از 1 دقیقه، آنها را با دقت از سینی جدا كنید و روی پنجرة سیمی بگذارید تا خنك شوند. سپس روی فلورانتین، شكلات بمالید و پس از چند ثانیه، روی شكلات چنگال بكشید تا زیباتر بهنظر برسند. آنگاه آنها را در ظرف دردار و در یخچال نگه دارید تا شكلات ببندد.
یادآوری: چنانچه گلسه چری در دسترستان نبود، به جای آن از مربای آلبالوی بدون شربت استفاده كنید.









