Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 آبان 1404 - 05:03

5
خرداد
فلورانتین

فلورانتین

چنانچه گلسه چری در دسترستان نبود، به جای آن از مربای آلبالوی بدون شربت استفاده كنید.

افسانه اسفندیاری

 

 

 

مواد لازم برای حدود 20 عدد

خلال بادام                                               30 گرم ( یك چهارم پیمانه)

گردو                                                       30 گرم ( حدود یك چهارم پیمانه)

مربای پوست پرتقال بدون شربت                1 قاشق سوپخوری

كشمش                                                 1 قاشق سوپخوری

گلسه چری                                            5 عدد

زنجفیل گلسه                                         3 تكه‌ ( 15 گرم )

كره                                                       60 گرم

شكر دانه ریز                                         40 گرم

خامه                                                   1 قاشق سوپخوری

شكلات سیاه آبكرده                               125 گرم

 روش تهیه فلورانتین

بادام، گردو، مربای پرتقال، كشمش، گلسه چری و زنجفیل گلسه را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و ریز خرد كنید. آن‌گاه كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. سپس شكر را بیفزائید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شكر نیز حل شود و مایه، 1 دقیقه بجوشد و طلائی رنگ شود.

مراقب باشید كه مخلوط كره و شكر را هنگام جوشیدن، هم نزنید! زیرا موجب كریستالیزه شدن شكر می‌شود. اكنون مخلوط كره و شكر را همراه با خامه، به میوه‌‌ها و مغز‌های خرد كرده بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازة 1 قاشق چایخوری از مایة فراهم كرده را با فاصلة زیاد از یكدیگر، روی سینی چربكرده بگذارید.

به گونه‌ای كه هر بار فقط 4 فلورانتین درون سینی باشد! اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد، قرار دهید و فلورانتین را به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید. اطراف فلورانتین را با پالت مرتب كنید تا به شكل دایره درآیند.

پس از 1 دقیقه، آن‌ها را با دقت از سینی جدا كنید و روی پنجرة سیمی بگذارید تا خنك شوند. سپس روی فلورانتین، شكلات بمالید و پس از چند ثانیه، روی شكلات چنگال بكشید تا زیبا‌تر به‌نظر برسند. آن‌گاه آن‌ها را در ظرف در‌دار و در یخچال نگه دارید تا شكلات ببندد.

یادآوری: چنانچه گلسه چری در دسترستان نبود، به جای آن از مربای آلبالوی بدون شربت استفاده كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه فلورانتین، فلورانتین، آموزش فلورانتین، مواد لازم فلورانتین، آشپزی با فلورانتین، تهیه فلورانتین تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز