Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 22:10

27
دی
كاپ‌كیك لیمو و تخم‌خرفه با تزئیـن پنگوئـن

كاپ‌كیك لیمو و تخم‌خرفه با تزئیـن پنگوئـن

تهيه كاپ‌كیك لیمو و تخم‌خرفه با تزئیـن پنگوئـن

نغمه شیرخدائی

 

 

مواد لازم كاپ‌كیك لیمو و تخم‌خرفه با تزئیـن پنگوئـن

برای 12 عدد

آرد                                         350 گرم

شکر                                      150 گرم

بیکینگ پودر                            یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

نمک                                     یك دوم قاشق چایخوری

تخم خرفه                             1 قاشق سوپخوری

روغن مایع                            250 میلی لیتر (1‌ پیمانه)

دوغ بدون نمک                      250 میلی لیتر (1 پیمانه)

تخم مرغ                              1  عدد درشت

آبلیمو                                  1 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده كرده          1 قاشق سوپخوری

روش تهیه كاپ‌كیك لیمو و تخم‌خرفه با تزئیـن پنگوئـن

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید آن‌گاه آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، نمک و تخم خرفه را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس روغن، دوغ، تخم‌مرغ، آبلیمو و پوست لیمو را نیز با هم مخلوط كنید و آن را درون مواد خشك بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه ‌صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا مایه‌ فراهم كرده را در كپسول‌های كاغذی داخل قالب، بریزید و یك‌سوم از سر آنها را خالی نگه دارید. اكنون قالب را در فر بگذارید و كیك‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه رویشان طلائی‌رنگ شود، در فر بپزید. اینك كیك‌ها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شوند.

برچسب ها: روش تهیه كاپ‌كیك لیمو و تخم‌خرفه با تزئیـن پنگوئـن، كاپ كيك ليمو، كيك ليمو و تخم خرفه، نحوه درست كردن كاپ كيك ليمو، روش تهيه كاپ كيك ليمو با تزئين تعداد بازديد: 686 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز