نغمه شیرخدائی
مواد لازم كاپكیك لیمو و تخمخرفه با تزئیـن پنگوئـن
برای 12 عدد
آرد 350 گرم
شکر 150 گرم
بیکینگ پودر یك و یكدوم قاشق سوپخوری
نمک یك دوم قاشق چایخوری
تخم خرفه 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
دوغ بدون نمک 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
تخم مرغ 1 عدد درشت
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه كاپكیك لیمو و تخمخرفه با تزئیـن پنگوئـن
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسولهای كاغذی بپوشانید آنگاه آرد، شکر، بیکینگپودر، نمک و تخم خرفه را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس روغن، دوغ، تخممرغ، آبلیمو و پوست لیمو را نیز با هم مخلوط كنید و آن را درون مواد خشك بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا مایه فراهم كرده را در كپسولهای كاغذی داخل قالب، بریزید و یكسوم از سر آنها را خالی نگه دارید. اكنون قالب را در فر بگذارید و كیكها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه رویشان طلائیرنگ شود، در فر بپزید. اینك كیكها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شوند.