افسانه اسفندیاری
مواد لازم شیرینی چای
برای حدود 40 عدد
كره 200 گرم
پودر شكر 100 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری سرپر
زرده تخممرغ 2 عدد
آرد 400 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
ماست پرچرب 70 میلیلیتر
مواد لازم برای رویه شیرینی
زرده تخممرغ 2 عدد
خامه ساده 2 قاشق چایخوری
كنجد به میزان لازم
روش تهیه شیرینی چای
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و هل را به آن بیفزائید. سپس زردههای تخممرغ را افزوده و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگپودر را همراه با ماست، به طور یك در میان، درون مایه فراهم كرده بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت، در یخچال نگه دارید. بعد خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید. اینك روی شیرینیها، مخلوط زرده تخممرغ و خامه بمالید و قدری كنجد بپاشید. آنگاه شیرینی چای را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.
روش تهیه رویه شیرینی: زردههای تخممرغ و خامه را با هم مخلوط كنید.