Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 15:36

27
دی
شیرینی چای

شیرینی چای

روش تهيه شیرینی چای با رويه

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم شیرینی چای

برای حدود 40 عدد

كره                                              200 گرم

پودر شكر                                     100 گرم

پودر هل                                      1 قاشق چایخوری سرپر

زرده تخم‌مرغ                                2 عدد

آرد                                             400 گرم

بیكینگ‌پودر                                 2 قاشق چایخوری

ماست پرچرب                            70 میلی‌لیتر

مواد لازم برای رویه شیرینی

زرده تخم‌مرغ                              2 عدد

خامه ساده                               2 قاشق چایخوری

كنجد                                       به میزان لازم

روش تهیه شیرینی چای

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و هل را به آن بیفزائید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را افزوده و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگ‌پودر را همراه با ماست، به طور یك در میان، درون مایه فراهم كرده بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت، در یخچال نگه دارید. بعد خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید. اینك روی شیرینی‌ها، مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه بمالید و قدری كنجد بپاشید. آن‌گاه شیرینی چای را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

روش تهیه رویه شیرینی: زرده‌های تخم‌مرغ و خامه را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: مواد لازم شیرینی چای، شيريني چاي با رويه، روش تهيه شيريني چاي، مواد لازم رويه شيريني چاي، شيريني چاي تعداد بازديد: 694 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز