Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 23:40

3
بهمن
كیك گلابی و لیمو

كیك گلابی و لیمو

روش تهیه كیك گلابی و لیمو

سحر سامانی

 

 

مواد لازم كیك گلابی و لیمو

برای 18 نفر

آب                                                    750 میلی لیتر{3 پیمانه}

شكر                                                 180 گرم

 گلابی                                              3 عدد

لیمو ترش                                         2 عدد

اسانس وانیل                                    یك چهارم قاشق چایخوری

كره‌ نرم                                          65 گرم

تخم‌مرغ                                          1 عدد

آرد                                                260 گرم

بیكینگ پودر                                    سه چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ سودا                                 یك دوم قاشق چایخوری

نمك                                             یك چهارم قاشق چایخوری

ماست                                         250 میلی لیتر {1 پیمانه}

پودر شكر برای تزئین                       به میزان لازم

روش تهیه كیك گلابی و لیمو

آب و 60 گرم از شكر را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه گلابی‌ها، پوست یكی از لیمو‌ها و وانیل را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و گلابی را 5 دقیقه با حرارت متوسط بپزید. سپس گلابی‌ها را از شربت درآورید و كنار بگذارید تا خنك شوند. حالا كره و باقیمانده‌ شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

اكنون تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه آرد، بیكینگ پودر، بیكینگ سودا و نمك را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. حالا پوست لیموی باقیمانده را رنده كنید و آب هر دو لیمو را بگیرید. سپس پوست لیمو، آب لیمو و ماست را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مواد خشك به‌طور یك در میان به مایه‌ تخم‌مرغی افزوده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. اینك ته گلابی‌ها را ببرید و صاف كنید تا در قالب بایستند و آن‌ها را در آرد بغلتانید تا به مایه‌ كیك بچسبد. اكنون قالب لوف را به اندازه‌ی 5/12× 5/ 22 سانتیمتر چرب كنید و مایه‌ فراهم كرده‌ كیك را درون قالب بریزید و گلابی‌ها را با فاصله از یكدیگر، در مایه‌یكیك قرار دهید.

اینك كیك را به مدت تقریبی 55 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. سپس كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه كیك را از قالب خارج كنید و روی پنجره‌ سیمی قرار دهید تا خنك شود. حال كیك را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بگذارید و با پودر شكر بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهیه كیك گلابی و لیمو، كيك گلابي و ليمو، مواد لازم كيك گلابي و ليمو، كيك پزي با گلابي، آموزش كيك گلابي تعداد بازديد: 737 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز