افسانه ظروفی
مواد لازم پای كدو حلوائی و پنیر
برای 8-10 نفر
آرد 200 گرم
نمك 1 پینچ
پودر شكر 50 گرم
كرهی خرد كرده 100 گرم
زردهی تخممرغ 2 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آب حدود 1-2 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی
كدو حلوائی پخته و پوره كرده 300 گرم
پنیر خامهای 300 گرم
خامهی صبحانه 100 گرم
تخممرغ 2 عدد
شكر دانه ریز 100 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
دارچین یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه پای كدو حلوائی و پنیر
آرد، نمك و پودر شكر را در كاسه مناسبی الك كنید و كره را به آن بیفزائید. آنگاه كره و آرد را با نوك انگشتانتان با هم مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. سپس زرده تخممرغها، وانیلین و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را در كاغذ روغنی یا كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادهی مصرف شود.
اكنون قالب پای را (دیواره از كف جدا) به قطر 23 سانتیمتر، با كره چرب كنید و خمیر فراهم كرده را در آن پهن نمائید. به گونهای كه كف و دیواره قالب را بپوشاند. اینك قالب را در یخچال بگذارید تا خمیر كاملا سرد شود. سپس مایه میانی را در قالب، روی خمیر بریزید و قالب را در سینی بگذارید. حالا پای كدو را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
همینكه پای كدو خنك شد، آن را برای پذیرائی، روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با دارچین بیارائید.
روش تهیه مایهی میانی: همه مواد را به آرامی با هم مخلوط كنید.