Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 23:50

3
بهمن
كیك شطرنجی

كیك شطرنجی

برای تهیه‌ كرم گاناش، خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا شكلات آب شود. سپس كره را درون كرم گاناش بریزید و آن را از روی حرارت بردارید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم كیك شطرنجی

برای10-12 نفر

آرد                                               375 گرم

بیكینگ‌پودر                                   دو و یك‌دوم  قاشق چایخوری

نمك                                            1 پینچ

تخم‌‌مرغ                                       5 عدد

شكر                                           220 گرم

كره                                             100 گرم

شیر                                           310 میلی‌لیتر (یك‌ و یك‌چهارم پیمانه)

پوست پرتقال رنده كرده                   1 قاشق چایخوری

پودر كاكائوی الك كرده                     4 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه‌ كرم گاناش

خامه‌ی صبحانه                            250 گرم

شكلات شیری یا تلخ خرد كرده         400 گرم

كره                                          100 گرم

روش تهیه كیك شطرنجی

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید و چهار قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگ‌‌پودر و نمك را الك كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شكر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سپس كره و شیر را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی اجاق قرار دهید تا كره آب شود.

حالا مخلوط شیر و كره را خنك كنید و آن را همراه با مواد خشك، به طور یك در میان به تخم‌مرغ‌های همزده بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. اكنون پوست پرتقال را نیز افزوده و مایه‌‌ فراهم كرده را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و در كاسه‌های جداگانه بریزید. اینك به یك قسمت پودر كاكائو را بیفزائید و مخلوط كنید و آن را به‌طور مساوی، در دو قالب بریزید. باقیمانده‌ مایه‌ كیك را هم به‌طور مساوی، در دو قالب دیگر بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید.

آن‌گاه كیك‌ها را روی پنجره‌‌ سیمی خنك كنید و برآمدگی روی آنها را با چاقو ببرید. سپس هر چهار كیك را به سه حلقه تقسیم كنید و جای حلقه‌های سفید، حلقه‌های قهوه‌ای رنگ كیك را به طور یك در میان داخل یكدیگر، بگذارید. به این ترتیب، دو تا از كیك‌ها مانند یكدیگر و دو تای دیگر، متفاوت خواهد بود. اكنون كیك‌ها را به گونه‌ای روی هم قرار دهید كه به شكل شطرنج درآید و آنها را با كرم گاناش، به هم بچسبانید.

سپس رو و اطراف كیك را نیز با كرم بپوشانید و آن را یك شب یا دست‌كم 6 ساعت، در یخچال نگه دارید تا آماده‌ مصرف شود. اینك كیك را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه، با گل‌های دست ساختتان از خمیر شكلات، بیارائید.
یادآوری: برای تهیه‌ كرم گاناش، خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا شكلات آب شود. سپس كره را درون كرم گاناش بریزید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا صبر كنید تا كرم خنك شود و آن را به مدت تقریبی 2-3 ساعت، در یخچال نگه دارید تا كاملا سرد و سفت شود. اكنون كرم گاناش را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.

 

برچسب ها: روش تهیه كیك شطرنجی، كيك شطرنجي، مواد لازم كيك شطرنجي، آموزش كيك شطرنجي، نحوه تهيه كيك شطرنجي تعداد بازديد: 1300 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز