Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 22:15

3
بهمن
خاگینه گل

خاگینه گل

روش تهیه خاگینه گل

لیلا آیاتی صفت

 

 

مواد لازم برای خاگینه گل

حدود 30 عدد

تخم مرغ                                     2 عدد

روغن مایع                                   200 میلی‌لیتر

ماست                                       250 میلی‌لیتر  (1 پیمانه)

بیكینگ پودر                                 4 قاشق چایخوری

وانیلین                                      یك چهارم قاشق چایخوری

آرد                                           500-550 گرم

روغن مخصوص سرخ كردن              به میزان لازم

پودر پسته برای تزئین                    به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه‌ شربت

شكر                                        800 گرم (حدود 4 پیمانه)

آب                                           375 میلی‌لیتر (یك و یك دوم پیمانه)

عرق هل                                   1قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                              1 قاشق چایخوری

روش تهیه خاگینه گل

تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌‌‌ مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید. آن‌گاه روغن، ماست، بیكینگ‌پودر و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را كم‌كم افزوده و هم بزنید تا خمیر صاف و لطیفی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و با برشگرهائی به قطرهای 4،  6 و 8 سانتیمتر، قالب بزنید. اكنون اطراف خمیرها را به شكل شعاع برش دهید و دایره‌ خمیر را اندكی با آب مرطوب كنید.

اینك دایره‌ به قطر 8 سانتیمتر را بردارید و دایره به قطر 6 سانتیمتر را رویش بگذارید. سپس كوچكترین دایره را روی دو خمیر دیگر بگذارید. به گونه‌ای كه هر سه دایره‌ خمیر هم مركز باشند. حالا مركز هر سه خمیر را اندكی با سیخ چوبی، فشار دهید و خاگینه‌ها را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید. آن‌گاه خاگینه‌ها را روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود و همینكه خاگینه سرد شد، آن را به مدت تقریبی یك ساعت، در شربت گرم قرار دهید. اكنون خاگینه را از شربت درآورید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با پسته بیارائید.
روش تهیه‌ی شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.‌ آن‌گاه شربت را 5 دقیقه بجوشانید و عرق هل و آبلیمو را به آن بیفزائید. بعد از یك دقیقه، شربت را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: روش تهیه خاگینه گل، خاگينه گل، مواد لازم خاگينه گل، روش تهيه شربت خاگينه، آشپزي با خاگينه تعداد بازديد: 798 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز