Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 22:21

3
بهمن
قِیقَناق

قِیقَناق

روش تهیه قِیقَناق

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم قِیقَناق

تخم‌مرغ                               7 عدد

آرد                                      100 گرم

بیكینگ‌پودر                          1 قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخ‌كردن       2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه‌ شربت

آب                                     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شكر                                  220 گرم

گلاب                                 1 قاشق سوپخوری

روش تهیه قِیقَناق

تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بشكنید و با همزن دستی، قدری هم بزنید. آن‌گاه مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را به تخم‌‌مرغ‌ها بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود. سپس روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مایه‌ فراهم كرده‌ قیقناق را درون تابه بریزید و بگذارید یك طرف قیقناق، روی حرارت ملایم بپزد.

اكنون آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. حال قیقناق را از تابه در‌آورید و به اندازه‌ دلخواه برش بزنید و دوباره در تابه بچینید. سپس شربت را به آن بیفزائید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا قیقناق با شربت بجوشد. مراقب باشید قیقناق زیاد نجوشد! زیرا موجب شكرك زدنش خواهد شد.

روش تهیه‌ شربت: آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و گلاب را درون شربت بریزید. بعد از چند جوش، شربت را از روی حرارت بردارید (شربت قیقناق می‌باید رقیق باشد).

 

برچسب ها: روش تهیه قِیقَناق، مواد لازم قيقناق، قيقناق، آشپزي با قيقناق، نحوه تهيه قيقناق تعداد بازديد: 642 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز