فاطمه درویش
مواد لازم قِیقَناق
تخممرغ 7 عدد
آرد 100 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخكردن 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شكر 220 گرم
گلاب 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه قِیقَناق
تخممرغها را در ظرف مناسبی بشكنید و با همزن دستی، قدری هم بزنید. آنگاه مخلوط آرد و بیكینگپودر را به تخممرغها بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مایه فراهم كرده قیقناق را درون تابه بریزید و بگذارید یك طرف قیقناق، روی حرارت ملایم بپزد.
اكنون آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. حال قیقناق را از تابه درآورید و به اندازه دلخواه برش بزنید و دوباره در تابه بچینید. سپس شربت را به آن بیفزائید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا قیقناق با شربت بجوشد. مراقب باشید قیقناق زیاد نجوشد! زیرا موجب شكرك زدنش خواهد شد.
روش تهیه شربت: آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و گلاب را درون شربت بریزید. بعد از چند جوش، شربت را از روی حرارت بردارید (شربت قیقناق میباید رقیق باشد).