Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 22:12

3
بهمن
قیساوا

قیساوا

روش تهیه قیساوا

نفیسه قنبری

 

 

مواد لازم قیساوا

برای 4 نفر

خرمای رطب                               250 گرم

كره                                           50 گرم

گردوی خرد كرده                          60 گرم

تخم‌‌مرغ                                     3 عدد

روش تهیه قیساوا

هسته‌ خرما را بگیرید و در كره تفت دهید تا خرما كاملا نرم شود. آن‌گاه گردو را بیفزائید و تفت دهید. حالا تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ مناسبی‌ بریزید و با چنگال هم بزنید تا صاف و یكنواخت شود.

سپس آن را روی مخلوط خرما و گردو بریزید و بگذارید بپزد. حالا قیساوا را در ظرف مناسبی قرار دهید و گرم میل كنید.

یادآوری: قیساوا را با حرارت ملایم بپزید تا خرما نسوزد!

 

برچسب ها: روش تهیه قیساوا، قيساوا، آْشپزي با روش تهیه قیساوا، مواد لازم براي تهيه روش تهیه قیساوا، دستور پخت قيساوا تعداد بازديد: 1158 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز