نفیسه قنبری
مواد لازم قیساوا
برای 4 نفر
خرمای رطب 250 گرم
كره 50 گرم
گردوی خرد كرده 60 گرم
تخممرغ 3 عدد
روش تهیه قیساوا
هسته خرما را بگیرید و در كره تفت دهید تا خرما كاملا نرم شود. آنگاه گردو را بیفزائید و تفت دهید. حالا تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید تا صاف و یكنواخت شود.
سپس آن را روی مخلوط خرما و گردو بریزید و بگذارید بپزد. حالا قیساوا را در ظرف مناسبی قرار دهید و گرم میل كنید.
یادآوری: قیساوا را با حرارت ملایم بپزید تا خرما نسوزد!