اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 18 عدد
آرد برنج 125 گرم
آرد گندم 30 گرم
روغن جامد آبكرده 65 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
هل آسیابكرده 1 قاشق چایخوری
زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 1 عدد
شكر 100 گرم
آب 3 قاشق سوپخوری
پودر پسته یا گردوی خرد كرده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه اَقوزكِنا
آرد برنج را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد آن را الك كنید و بگذارید خنك شود. حالا آرد برنج، آرد گندم، روغن، بیكینگپودر، هل،زعفران و تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با قاشق هم بزنید. سپس شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
اكنون شربت را كنار بگذارید تا خنك شود. اینك شربت را به مخلوط قبلی بیفزائید تا خمیر لطیفی بدست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و هشت ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه یك گردوی كوچك از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی فر، دارای كاغذ روغنی بچینید.
آنگاه رویشان را قدری تخت كنید و پسته یا گردوی خرد كرده بریزید. حالا سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و اقوزكنا را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.