آشپز مهمان: مریم كریمپور
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 500 گرم
مایهخمیر 10 گرم
آب ولرم 120 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
شكر 70 گرم
تخممرغهمزده برای روی خمیر 1 عدد
مواد لازم میانی
پنیر محلی یا تازه 500 گرم
خامه 200 گرم
شكر 100 گرم
تخممرغ 1 عدد
آرد 1 قاشق چایخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه واتروشكا
آرد را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. آنگاه مایهخمیر را در كاسه كوچكی بریزید، نیمی از آب ولرم را بیفزائید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایهخمیر ور بیاید. حالا مایهخمیر، نمك، تخممرغها، شكر و باقیمانده آب را در آرد بریزید و به آرامی مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود. اكنون از خمیر توپهای 60 گرمی بسازید و با فاصله در سینی شیرینیپزی بچینید. رویشان كره بمالید و وسطشان را سوراخ كنید. سپس مواد میانی را در این حفرهها بریزید و صبر كنید تا حجم خمیر بیشتر شود.
اكنون روی خمیرها تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه رویشان طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری: میتوانید به جای پنیر تازه از پنیر خامهای نیز استفاده كنید.