مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای حدود 35 برش
ویفر شكلاتی خرد كرده 300 گرم
جوی پرك 150 گرم
پودر شكر 200 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
كره آبكرده و خنك شده 150 گرم
كره بادامزمینی كرانچی 250 گرم
كره بادامزمینی نرم 180 گرم
شكلات شیری آبكرده 250 گرم
روش تهیه برشهای شكلات و بادام زمینی
قالبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید به گونهای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از اطراف قالب بلندتر باشد. آنگاه ویفر، جوی پرك، پودر شكر و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید. حالا كره، كره بادام زمینی كرانچی و 150 گرم از كره بادام زمینی نرم را به مواد خشك بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس شكلات را به آن اضافه كنید و مایه به دست آمده را در قالب بریزید. اكنون قالب را به مدت 30-60 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد با چاقوی گرم ببرید و با باقیمانده كره بادام زمینی بیارائید.
یادآوری: در كره بادام زمینی كرانچی، تكههای بادامزمینی نیز وجود دارد. از این رو به آن كرانچی گفته میشود.