Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 13:14

3
شهریور
برش‌های شكلات و بادام زمینی

برش‌های شكلات و بادام زمینی

قالبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید به گونه‌ای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از اطراف قالب بلندتر باشد.

مهدیس رحیمیان

 

 

مواد لازم برای حدود 35 برش

 ویفر شكلاتی خرد كرده        300 گرم

جوی پرك                         150 گرم

پودر شكر                        200 گرم

نمك                              یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره آبكرده و خنك شده      150 گرم

كره بادام‌زمینی كرانچی      250 گرم

كره بادام‌زمینی نرم           180 گرم

شكلات شیری آبكرده        250 گرم

 روش تهیه برش‌های شكلات و بادام زمینی

قالبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید به گونه‌ای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از اطراف قالب بلندتر باشد. آن‌گاه ویفر، جوی پرك، پودر شكر و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید. حالا كره، كره بادام زمینی كرانچی و 150 گرم از كره بادام زمینی نرم را به مواد خشك بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس شكلات را به آن اضافه كنید و مایه به دست آمده را در قالب بریزید. اكنون قالب را به مدت 30-60 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد با چاقوی گرم ببرید و با باقیمانده كره بادام زمینی بیارائید.

یادآوری: در كره بادام زمینی كرانچی، تكه‌های بادام‌زمینی نیز وجود دارد. از این رو به آن كرانچی گفته می‌شود.

 

برچسب ها: برش های شکلات، برش های بادام زمینی، شکلات و بادام زمینی، آموزش برش های شکلاتی، روش تهیه برش های شکلاتی، آشپزی با بادام زمینی تعداد بازديد: 456 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز