Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 16:48

19
دی
بیسكویت مونت‌كارلو

بیسكویت مونت‌كارلو

روش تهيه بیسكویت مونت‌كارلو

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 52 عدد

كره                        185 گرم

وانیلین                    یك‌چهارم قاشق چایخوری

شكر قهوه‌ای            100 گرم

تخم مرغ                  1 عدد

آرد                        300 گرم

بیكینگ‌پودر              یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر نارگیل نرم          40 گرم

مارمالاد تمشك         80 گرم

مواد لازم كرم

كره                       60 گرم

وانیلین                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر شكر                120 گرم

شیر                      2 قاشق سوپخوری

 روش تهيه بیسكویت مونت‌كارلو

 كره، وانیلین و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ‌پودر و نارگیل را اضافه نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و رویشان را كمی تخت‌كنید. بعد آن‌ها را با فاصله روی سینی بچینید و به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همین كه بیسكویت‌ها خنك شدند، بین هر دو عدد قدری مارمالاد و كرم بگذارید و به هم بچسبانید.

روش تهیه كرم

كره، وانیلین و پودر شكر را با همزن برقی بزنید و شیر را بیفزائید تا كرم مناسب و یكدستی به دست‌ آید.

یادآوری

می‌توانید از قالب‌های مخصوص و مهرهای مناسب شیرینی، برای تهیه این بیسكویت استفاده كنید.

برچسب ها: روش تهیه كرم، روش تهيه بیسكویت مونت‌كارلو، بیسكویت مونت‌كارلو، آماده كردن بيسكويت مونت كارلو، نحوه تهيه بيسكويت مونت كارلو تعداد بازديد: 983 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز