افسانه ظروفی
مواد لازم برای 52 عدد
كره 185 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
شكر قهوهای 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 300 گرم
بیكینگپودر یك و یكچهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل نرم 40 گرم
مارمالاد تمشك 80 گرم
مواد لازم كرم
كره 60 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
پودر شكر 120 گرم
شیر 2 قاشق سوپخوری
روش تهيه بیسكویت مونتكارلو
كره، وانیلین و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخم مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگپودر و نارگیل را اضافه نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و رویشان را كمی تختكنید. بعد آنها را با فاصله روی سینی بچینید و به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همین كه بیسكویتها خنك شدند، بین هر دو عدد قدری مارمالاد و كرم بگذارید و به هم بچسبانید.
روش تهیه كرم
كره، وانیلین و پودر شكر را با همزن برقی بزنید و شیر را بیفزائید تا كرم مناسب و یكدستی به دست آید.
یادآوری
میتوانید از قالبهای مخصوص و مهرهای مناسب شیرینی، برای تهیه این بیسكویت استفاده كنید.