Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 15:05

19
دی
كیك با كرم عسل و پسته

كیك با كرم  عسل و پسته

روش تهيه كیك با كرم عسل و پسته و روش تهيه كرم عسل و پسته به صورت كامل توضيح داده شده است.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 01-21 نفر

تخم مرغ                              4 عدد

شكر قهوه‌ای                        150 گرم

آرد                                    100 گرم

آرد ذرت                             50 گرم

كرم تارتار                          یك‌دوم قاشق چایخوری

بیكینگ‌پودر                       یك‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه‌ كرم عسل و پسته

خامه‌ی فرم‌گرفته                300 گرم

عسل                              2 قاشق سوپخوری

پسته‌ برشته و خردكرده        50 گرم

روش تهیه كیك با كرم  عسل و پسته

تخم‌مرغ‌ها و شكر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. آن‌گاه باقیمانده‌ی مواد را با هم مخلوط و 3 بار الك كنید و به مخلوط تخم مرغ و شكر بیفزائید. مایه را در دو قالب چربكرده به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن‌ها را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید- بریزید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانی كه روی كیك‌ها طلائی‌رنگ شود، بپزید. سپس بگذارید كیك‌ها در قالب كاملاً خنك شوند. بعد یكی از آن‌ها را روی صفحه‌ای بگذارید و كرم عسل و پسته را رویش بمالید. حالا كیك بعدی را روی كرم قرار دهید و كمی بفشارید تا به هم بچسبند. اكنون كیك را روی دیس زیبائی بگذارید و رویش را با پودر قند و بسته تزئین نمائید.

روش تهیه‌ كرم عسل و پسته

خامه و عسل را با هم مخلوط كنید و قدری با همزن برقی بزنید. سپس پسته را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه كیك با كرم عسل و پسته، روش تهیه‌ كرم عسل و پسته، آماده كردن كيك با كرم عسل و پسته، آماده كردن كرم عسل و پسته، درست كردن كيك با كرم عسل و پسته تعداد بازديد: 899 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز