افسانه ظروفی
مواد لازم برای 01-21 نفر
تخم مرغ 4 عدد
شكر قهوهای 150 گرم
آرد 100 گرم
آرد ذرت 50 گرم
كرم تارتار یكدوم قاشق چایخوری
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه كرم عسل و پسته
خامهی فرمگرفته 300 گرم
عسل 2 قاشق سوپخوری
پسته برشته و خردكرده 50 گرم
روش تهیه كیك با كرم عسل و پسته
تخممرغها و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. آنگاه باقیماندهی مواد را با هم مخلوط و 3 بار الك كنید و به مخلوط تخم مرغ و شكر بیفزائید. مایه را در دو قالب چربكرده به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آنها را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانی كه روی كیكها طلائیرنگ شود، بپزید. سپس بگذارید كیكها در قالب كاملاً خنك شوند. بعد یكی از آنها را روی صفحهای بگذارید و كرم عسل و پسته را رویش بمالید. حالا كیك بعدی را روی كرم قرار دهید و كمی بفشارید تا به هم بچسبند. اكنون كیك را روی دیس زیبائی بگذارید و رویش را با پودر قند و بسته تزئین نمائید.
روش تهیه كرم عسل و پسته
خامه و عسل را با هم مخلوط كنید و قدری با همزن برقی بزنید. سپس پسته را بیفزائید و مخلوط كنید.