افسانه ظروفی
مواد لازم برای 20 نفر
تخم مرغ 6 عدد
شكر 150 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد ذرت 50 گرم
آرد 125 گرم
بیكینگپودر یكسوم قاشق چایخوری
پودر ژله توتفرنگی 80 گرم
آب جوش 1 پیمانه
پودر نارگیل 160 گرم
خامه فرمگرفته 200 گرم
روش تهیه كیك ژلهای توتفرنگی
تخم مرغها را در كاسه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. آنگاه بتدریج شكر را بیفزائید. سپس وانیلین، آرد ذرت، آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط و سه بار الك كنید و به مایه اضافه نمائید. حالا مایه را در سینی 20×30 سانتیمتری كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. داكنون كیك خنكشده را به 20 قطعه مربعشكل ببرید و هر تكه را در ژله فرو ببرید و در پودر نارگیل بغلتانید. اكنون كیكها را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً سفت شوند. بعد هر یك را از وسط ببرید و با خامه فرمگرفته، دوباره به هم بچسبانید. اینك كیكها را در دیس زیبائی بچینید و تا هنگام پذیرائی، در یخچال نگه دارید.