Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 11:51

19
دی
كیك ژله‌ای توت‌فرنگی

كیك ژله‌ای توت‌فرنگی

در این میان، پودر ژله را در آب جوش حل كنید و پس از خنك شدن، در یخچال بگذارید تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 20 نفر

تخم مرغ                         6 عدد

شكر                             150 گرم

وانیلین                          یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت                          50 گرم

آرد                                 125 گرم

بیكینگ‌پودر                     یك‌سوم قاشق چایخوری

پودر ژله توت‌فرنگی          80 گرم

آب جوش                      1 پیمانه

پودر نارگیل                    160 گرم

خامه فرم‌گرفته               200 گرم

 

روش تهیه كیك ژله‌ای توت‌فرنگی

تخم مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. آن‌گاه بتدریج شكر را بیفزائید. سپس وانیلین، آرد ذرت، آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و سه بار الك كنید و به مایه اضافه نمائید. حالا مایه را در سینی 20×30 سانتیمتری كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. داكنون كیك خنك‌شده را به 20 قطعه مربع‌شكل ببرید و هر تكه را در ژله فرو ببرید و در پودر نارگیل بغلتانید. اكنون كیك‌ها را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً سفت شوند. بعد هر یك را از وسط ببرید و با خامه فرم‌گرفته، دوباره به هم بچسبانید. اینك كیك‌ها را در دیس زیبائی بچینید و تا هنگام پذیرائی، در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: روش تهیه كیك ژله‌ای توت‌فرنگی، كيك ژله اي توت فرنگي، آموزش كيك ژله اي با توت فرنگي، نحوه تهيه كيك ژله اي با توت فرنگي، مواد تهيه كيك ژله اي با توت فرنگي تعداد بازديد: 768 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز