شب یلدا از سنتهای اصیل ایرانیها است که خانوادهها در این شب دور هم جمع میشوند و با خوردن انار و هندوانه و آجیل و خوراکیهای مخصوص یلدا و خواندن اشعار حافظ این شب را سپری میکنند. یکی از دغدغههای خانمهای باسلیقه برای پذیرایی در این شب این است که خوراکیهای خوشمزه و زیبای یلدایی را تهیه کنند. دسر برفی نارگیلی نوعی دسر بسیار لطیف و گوارا است که دستور تهیه آسانی دارد. این دسر خوشمزه که از ترکیب بیسکوییت پتیپور با لایهای از خامه، پنیر خامهای، شیرعسلی و پودر نارگیل تهیه میشود، برای پذیرایی در شب یلدا بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این دسر خاص و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر برفی نارگیلی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر برفی نارگیلی
- بیسکوییت پتیپور کاکائویی: 2 بسته
- خامه صبحانه: 200 گرم
- پنیر خامهای ویلی: 200 گرم
- شیر عسلی: 2 قاشق غذاخوری
- شیر ولرم: 1 لیوان
- پودر نارگیل: 1 فنجان
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- انار دانه شده و خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه دسر برفی نارگیلی
![]()









