Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:57

21
مهر
طرز تهیه قهوه ترک کافی‌شاپی

طرز تهیه قهوه ترک کافی‌شاپی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه قهوه ترک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 قهوه ترک نوعی از سرو قهوه است که درجه پودر کردن قهوه و سرو آن متفاوت با قهوه اسپرسو و فرانسه است.در این قهوه از دانه قهوه برشته شده و کاملا پودرشده استفاده می‌شود.در ادامه با یک روش تهیه قهوه ترک آشنا شوید.

مواد لازم برای طرز تهیه قهوه ترک:

پودر قهوه: ۲ قاشق مرباخوری سرپر

آب: ۱ فنجان

شکر: ۱ قاشق مرباخوری سرپر

 
 

بیشتر بخوانید:

 
 

طرز تهیه قهوه ترک:

۱. برای طرز تهیه قهوه ترک، ابتدا به اندازه فنجانتان آب داخل قهوه جوش بریزید. اگر تمایل داشتید قهوه ترک شما کمی شیرین باشد ۱ قاشق شکر را اکنون اضافه کنید و بعد قهوه‌ها را هم اضافه کنید و با قاشقی کوچک به آرامی مخلوط کنید. بعد از هم زدن و بعد آن را روی حرارت خیلی ملایم قرار بدهید روی قهوه مقداری کف ایجاد می‌شود، آن را با قاشق بردارید و داخل فنجان بریزید.

۲. باز قهوه را روی حرارت ملایم قرار بدهید باز هم روی آن کف ایجاد می‌شود آن‌ها را بردارید و داخل فنجان بریزید و باز روی حرارت ملایم قرار بدهید. اگر باز کف کرد آن را بردارید. اجازه ندهید قهوه بجوشد اگر قهوه‌تان قل زد تلخ‌تر می‌شود و مزه بدی می‌دهد.

۳. این کف‌های قهوه همان فوم قهوه‌تان است که جدا کردید. به آرامی قهوه را داخل فنجان بریزید تا کف‌های داخل فنجان از بین نروند. اگر تمایل داشتید قهوه ترکتان شیرین‌تر باشد هنگام سرو باز شکر به آن اضافه کنید.

منبع: ایرنا

برچسب ها: قهوه، قهوه فوری، قهوه ترک، اسپرسو، طرز تهیه قهوه ترک تعداد بازديد: 371 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز