تحریریه زندگی آنلاین - سحر سامانی :
خواص هنداونه : افرادی که به مقدار زیاد هندوانه مصرف میکنند، کمتر به بیماری آسم مبتلا میشوند. زیرا هندوانه سرشار از ویتامین سی است و این ویتامین در پیشگیری از آسم مؤثر است. علی رغم باور عموم که هندوانه فقط از آب و قند تشکیل شده است، باید گفت که این خوراکی غنی از مواد مغذی و حاوی مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و مقدار کمی کالری است.
در تحقیقات معلوم شده است که هندوانه از خطر چاقی، دیابت و بیماری قلبی میکاهد و موجب سلامت مو و افزایش انرژی و کاهش وزن میشود.
افرادی که به مقدار زیاد هندوانه مصرف میکنند، کمتر به بیماری آسم مبتلا میشوند. زیرا هندوانه سرشار از ویتامین سی است و این ویتامین در پیشگیری از آسم مؤثر است.
مصرف هندوانه فشار خون را پایین میآورد و برای افرادی که مستعد فشار خون بسیار بالا هستند، کمک خوبی است.
هندوانه علاوه بر آنتی اکسیدان قوی مانند ویتامینC،
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه شربت نعنا و خیار خانگی
مصرف هندوانه به دلیل دارا بودن فیبر و آب، از یبوست جلوگیری کرده و دستگاه گوارش را در وضعیت مناسبی قرار میدهد. هندوانه معده را تقویت میکند. كمك كننده هضم و خون ساز است.
از آنجایی که هندوانه حاوی ویتامین آ میباشد، موها را مرطوب نگه میدارد. درواقع این ویتامین موجب ترشح چربی میشود. در ضمن ویتامین آ، برای رشد بافتهای بدن از جمله پوست و مو بسیار ضروری است.
هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و افرادی كه دارای معده سرد میباشند مناسب نیست. اینگونه اشخاص اگر میخواهند هندوانه بخورند باید آن را با شكر، و یا عسل و یا قند بخورند. همچنین هندوانه در اشخاص سردمزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسی میشود.
مواد لازم براي 6 نفر
هندوانهي هسته گرفته و خرد كرده................. يك نصفه
نعنا .................. 1 دستهي 50 گرمي
شكر ريز............... 1 قاشق سوپخوري
ليموي تازه................... چهار قاچ كرده1عدد
آب انگور يا سيب.....................310 ميليليتر (يك و يكچهارم پيمانه)
بیشتر بخوانید:
با این شربت های خانگی از گرمازدگی در امان بمانید
شربت آلوئه ورا ؛یک شربت گوارا با خاصیت های فراوان
روشتهیه
هندوانه را در مخلوطكن بريزيد و پوره كنيد. آنگاه پورهي هندوانه را در صافي بريزيد و آبش را بگيريد. (براي تهيهي اين نوشيدني، به 750 ميليليتر (3 پيمانه) آب هندوانه نياز داريد). سپس نعنا، شكر و ليمو را در ظرف مناسبي بريزيد و با پشت قاشق چوبي، نعنا را اندكي له كنيد و مواد را هم بزنيد تا شكر نيز حل شود. حالا آب هندوانه و آب انگور را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون ليوانهاي مخصوص پذيرائي را با يخ پر كنيد و نوشيدني را در آن بريزيد و با برگ نعنا بيارائيد.