آرزو گنجی
مواد لازم
خرمای بدون هسته 10 عدد
شیر 100 میلیلیتر
عسل 3 قاشق سوپخوری
شیر 800 میلیلیتر
آرد 2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 150 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین برای تزئین به میزان لازم
گردو برای تزئین
روشتهیه
خرما و شیر (100 میلیلیتر) را در پارچ دستگاه مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خرما پوره شود. آنگاه عسل، 800 میلیلیتر شیر، آرد و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و غلیظ شود. سپس پوره خرما، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا پودینگ را در گیلاسهای مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با دارچین و گردو بیارائید.