Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:38

15
دی
پودینگ خرما

پودینگ خرما

خرما و شیر (100 میلی‌لیتر) را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خرما پوره شود.

آرزو گنجی

مواد لازم

خرمای بدون هسته  10 عدد

شیر  100 میلی‌لیتر

عسل  3 قاشق سوپخوری

شیر  800 میلی‌لیتر

آرد  2 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت  1 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه  150 گرم

وانیلین  یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر دارچین  برای تزئین به میزان لازم

گردو  برای تزئین

روش‌تهیه

خرما و شیر (100 میلی‌لیتر) را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خرما پوره شود. آن‌گاه عسل، 800 میلی‌لیتر شیر، آرد و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و غلیظ شود. سپس پوره خرما، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا پودینگ را در گیلاس‌های مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با دارچین و گردو بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

بستنی خرمالو ؛ یک بستنی خوشمزه با طعم پاییز

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، پودینگ خرما، شور و شیرین تعداد بازديد: 554 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز