نجمه درویش ملا
مواد لازم برای 4 نفر
ماش پخته 1 پیمانه
پیازچه ریز خرد کرده 5 عدد
نعنای ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
شوید ریز خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
خیارشور خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز کبابی و خرد کرده 1 عدد متوسط
ذرت بخارپز 200 گرم
مواد لازم جهت تهیه سس
رب انار یا سس انار 2 قاشق سوپخوری
آب لیمو 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه
ماش، سبزیجات، خیارشور، فلفل و ذرت را با هم مخلوط کنید. آنگاه در ظرف مناسبی بریزید. حال برای تهیه سس رب انار،آب لیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و به سالاد بیفزایید.
میتوانید به جای رب انار از سرکه بالزامیک نیز استفاده نمایید.
بهتر است سس را نیم ساعت قبل از سرو به سالاد اضافه کنید تا ظاهر براقتری داشته باشد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
دمپخت ماش؛ غذای محلی چهارمحال و بختیاری