Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:00

17
فروردین
استیک با پوره نخود فرنگی

استیک با پوره نخود فرنگی

فیله را از طول به 3 قسمت برش بزنید. آن گاه با رزماری و فلفل آن را مزه دار کنید و روی صفحۀ گریل فیله ها را برشته کنید. اینک پورۀ نخود فرنگی را با کره مخلوط کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر 

فیلۀ استیک                            600 گرم

رزماری تازه                             به میزان لازم

نمک و فلفل                            به میزان لازم

پورۀ نخودفرنگی                       500 گرم

کرۀ آبکرده                               30 گرم

روش تهیه استیک با پوره نخود فرنگی

فیله را از طول به 3 قسمت برش بزنید.

آن گاه با رزماری و فلفل آن را مزه دار کنید و روی صفحۀ گریل فیله ها را برشته کنید.

اینک پورۀ نخود فرنگی را با کره مخلوط کنید و به همراه استیک سرو نمائید. 

یادآوری

بعد از گریل کردن استیک در صورت تمایل می‌توانید روی آن نمک بپاشید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب سبزینه

کباب شاهی

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزباشی، استیک، روش تهیه استیک، زندگی آنلاین، پوره نخود فرنگی، شور و شیرین، استیک با پوره نخود فرنگی تعداد بازديد: 466 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز