اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
فیلۀ استیک 600 گرم
رزماری تازه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
پورۀ نخودفرنگی 500 گرم
کرۀ آبکرده 30 گرم
روش تهیه استیک با پوره نخود فرنگی
فیله را از طول به 3 قسمت برش بزنید.
آن گاه با رزماری و فلفل آن را مزه دار کنید و روی صفحۀ گریل فیله ها را برشته کنید.
اینک پورۀ نخود فرنگی را با کره مخلوط کنید و به همراه استیک سرو نمائید.
یادآوری
بعد از گریل کردن استیک در صورت تمایل میتوانید روی آن نمک بپاشید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: