Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 20:43

10
مهر
آش ارده، غذای اصیل دزفولی

آش ارده، غذای اصیل دزفولی

آش ارده غذایی لذیذ است که از غذاهای سنتی دزفول به شمار می‌آید. آش ارده غذایی بسیار لذیذ سات که در واقع پلو است و از غذا‌های سنتی دزفول و شوشتر به حساب می‌آید.

آش ارده بر عکس نامی که دارد یک پلوی بسیار سنتی و لذیذ دزفولی است که مطمئنا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه

ماش ۱ پیمانه

ارده به مقدار لازم

شیره خرما به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

آش کلم برگ تبریزی + طرز تهیه

طرز تهیه:

ماش را به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و بگذارید تا ماش پخته شود.

برنج را به همراه کمی روغن روی حرارت قرار دهید و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود.

سپس به شکل کوه کنید و برنج و ماش را به صورت کته تهیه کنید.

وقتی برنج دم کشید آن را داخل یک دیس بریزید و کم کم ارده اضافه کنید.

همان طور که برنج داغ است با دست ارده را به خورد برنج دهید تا مخلوط شود.

به طور سنتی وقتی بخار از برنج خارج می‌شود باید این کار را انجام دهید.

در ادامه شیره خرما را کنار این غذا قرار می‌دهند و ترجیحا غیر مستقیم در کنار برنج قرار می‌دهند و هر کس به ذائقه خودش آن را روی برنج خود می‌ریزد.

برچسب ها: آش، شیره خرما، ماش تعداد بازديد: 88 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز