Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 19:04

18
شهریور
کوفته کباب ترکی + طرز تهیه

کوفته کباب ترکی + طرز تهیه

«اگه یه بار کوفته کباب ترکی بخوری عاشقش می‌شی!» کوفته کباب ترکی یکی از غذاهای معروف کشور ترکیه است. اصلا شباهتی به کوفته‌های کشور ما ندارد. ولی در کباب بودن آن شکی نیست!

کوفته کباب ترکی یکی از غذاهای معروف کشور ترکیه است. اصلا شباهتی به کوفته‌های کشور ما ندارد. ولی در کباب بودن آن شکی نیست! اگر دوست دارید یک غذای دیگر به لیست غذاهای هفتگی یا ماهانه‌تان اضافه شود این مقاله را با جان و دل بخوانید!

 آشپزی در کشور ترکیه شباهت زیادی به طبع و سلیقه‌ی ما ایرانی‌ها دارد. انواع و اقسام غذاهای خوشمزه دارند که باب دل ما هم هستند.

کوفته کباب خیلی ساده و راحت و در عین حال سریع درست می‌شود. آن را می‌توانید هم با برنج سرو کنید و هم به صورت لقمه‌ای با نان لواش و پیاز آماده کرده و نوش جان بفرمایید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوفته قلقلی و برنج ؛ یک غذای ساده و خوشمزه

 

 

 

مواد لازم:

ماده غذاییمقدار
گوشت چرخ کرده

200 گرم

گوجه فرنگی

3 عدد

پیاز

2 عدد

آرد سوخاری

2 قاشق غذاخوری 

جعفری ساطوری شده   

2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سماق  

به مقدار لازم

به مرحله جذاب آماده سازی رسیدید!

پیازها را با رنده ریز خوب له کنید. اثری از آنها پیدا نباشد! اصلا خوشایند نیست وسط کباب، پیاز آن مشخص باشد!  گوشت چرخ کرده را با پیاز، جعفری ساطوری شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه، سماق و آرد سوخاری خوب ورز بدهید. نکته قابل توجه همینجاست! باید این مواد کاملا به خورد هم بروند و یکی بشوند. وقتی حسابی از کت و کول افتادید یعنی آماده است! آن را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها در هم ادغام بشوند!

در یک تابه روغن بریزید و روی گاز قرار بدهید. حرارت را بالا ببرید. روغن که داغ شد از مایه گوشتی به اندازه یک گردو در دستتان بگیرید و به شکل بیضی آنها در بیاورید. این کباب نه گرد است نه مستطیل، کباب‌های کوچک بیضی شکل! آنها را در روغن قرار بدهید و خوب همه طرفش را سرخ کنید. وقتی همه کوفته کباب‌ها سرخ شدند و از تابه خارج کردید نوبت درست کردن سس کوفته می‌رسد.

در همان تابه مقداری پیاز رنده شده تفت بدهید و بعد از مدتی گوجه فرنگی‌ها را که به شکل پوره درآوردید اضافه کنید. آب گوجه‌ها که کشیده شد رب را به آن اضافه کنید. باید رنگ رب خوب باز شود. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و بعد شعله گاز را خاموش کنید.

سس کوفته کباب شما هم حاضر است. به همراه برنج یا نان لواش نوش جان بفرمایید که طعمی بی نظیر دارد.

بیشتربخوانید:

کوفته ترکی

 

 

برچسب ها: کوفته، آموزش آشپزی، جعفری، کوفته کباب، سس کوفته، غذای ترکی تعداد بازديد: 91 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فیلم روز
تصویر روز