Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 07:43

27
تیر
فوت و فن پخت پاستا آلفردو رستورانی

فوت و فن پخت پاستا آلفردو رستورانی

پاستا آلفردو یکی از غذاهای خوشمزه و مشهور ایتالیایی است که با سس مخصوص تهیه می‌شود و پخت آن نیاز به رعایت فوت و فن‌های خاصی دارد.

پاستا یکی از غذاهای ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و در انواع و طعم‌های گوناگون طبخ می‌شود. می‌توان گفت بیش از حدود ۳۰۰ نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید می‌شود. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است؛ زیرا فرآیند تولید پاستا بسیار سخت و زمان بر است.

پاستا در میان غذاهای امروزی و مدرن بسیار محبوب است و طرفداران بسیاری در تمام دنیا دارد و می‌توان گفت یکی از منوهای اصلی رستوران‌های مدرن به شمار می‌رود.

در ادامه این مطلب برآنیم تا طرز تهیه پاستا آلفردو چیکن یا پاستا آلفردو با مرغ و قارچ را در خانه با روشی آسان همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه پاستا آلفردو با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پاستا پستو بدون مرغ

 

 

مواد لازم:

پاستا پنه: ۵۰۰ گرم

قارچ: ۱۰ عدد

سینه مرغ: ۱ عدد

سیر: ۳ حبه

شیر: نیم لیتر

پنیر پارمسان: نصف لیوان

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

کره گیاهی: ۵۰ گرم

روغن زیتون: یک چهارم لیوان

جعفری: نصف لیوان

نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به میزان لازم

بیشتربخوانید:

 

مرحله اول: برای تهیه پاستا آلفردو با قارچ و مرغ ابتدا باید یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس پاستا پنه را توی قابلمه آب جوش بریزید و کمی نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید. بعد از ده دقیقه که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: سینه یا فیله مرغ را به شکل دلخواه برش بزنید و به آن نمک و فلفل سیاه بمالید. حالا توی یک ماهی تابه کمی کره را همراه با روغن زیتون داغ کنید و تکه‌های مرغ را توی ماهی تابه بگذارید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس شعله اجاق را کم کنید و در ماهی تابه را بگذارید تا مرغ با آب خودش  و بخار کاملا پخته شود.

 مرحله سوم: در این مرحله می‌خواهیم طرز تهیه سس آلفردو با قارچ را آموزش بدهیم که مهم‌ترین بخش تهیه پاستا محسوب می‌شود. توجه داشته باشید که طعم یک پاستای خوب و خوشمزه کاملا به سس آلفردو و میزان شیر و خامه‌ای که استفاده می‌کنید، بستگی دارد. در این مرحله ابتدا قارچ‌ها را ورقه ورقه کنید و توی یک ماهی تابه بریزید. صبر کنید تا کمی آب قارچ کشیده شود؛ سپس مقداری کره به آن اضافه کنید و قارچ را با کره تفت بدهید. حبه‌های سیر را رنده ریز یا له کنید و به قارچ اضافه کنید. سیر نباید بیشتر از چند ثانیه تفت بخورد؛ بنابراین بعد از چند ثانیه خامه صبحانه و شیر را به ماهی تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه کاملا حل شود و همه مواد با هم یکدست شوند. سپس پنیر پارمسان را همراه با جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به سس آلفردو اضافه کنید و زمان بدهید تا سس حدود پنج دقیقه با شعله کم بجوشد و به غلظت برسد.

مرحله چهارم: در مرحله آخر پاستا پنه آبکش شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام قسمت‌های پاستا کاملا با سس آغشته شوند. در ماهی تابه را بگذارید و حدود پنج دقیقه زمان بدهید تا پاستا با سس آلفردو روی شعله باشد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا پاستا آلفردو را توی ظرف سرو بکشید و تکه‌های مرغ را روی آن بچینید و با جعفری خرد شده و پنیر پارمسان روی پاستا را تزیین کنید، نوش جان.

بیشتر بخوانید:

پاستا آنکونا

پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه

 

 

 

 

۵ نکته کاربردی برای تهیه پاستا آلفردو رستورانی

۱ـ هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس شود و بیش از حد له نباشد.

۲ـ بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.

۳ـ سس پاستا آلفردو نباید بیش از حد غلیظ یا بیش از حد شل باشد. اگر پس از تهیه سس احساس کردید که سس آلفردو شما بیش از حد سفت و غلیظ شده است، کمی شیر به آن اضافه کنید.

۴ـ هنگام تهیه سس آلفردو نباید سیر را بیش از چند ثانیه تفت بدهید. اگر سیر بیش از حد سرخ شود، عطر و بوی خود را از دست می‌دهد و طعم آن در پاستا احساس نمی‌شود.

۵ـ  در صورت تمایل می‌توانید برای غلیظ‌تر شدن سس آلفردو قبل از اضافه کردن شیر و خامه کمی آرد سفید به قارچ اضافه کنید. استفاده از آرد در ترکیب سس آلفردو با شیر و خامه کاملا اختیاری است.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی

 

 

 

برچسب ها: پاستا، روغن زیتون، قارچ، سیر، جعفری، پاستا پنه، سس آلفردو، پاستا آلفردو، پنیر پارمسان، طرز تهیه پاستا آلفردو تعداد بازديد: 139 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز