Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:14

6
خرداد
طرز تهیه پلوی علی پاشا

طرز تهیه پلوی علی پاشا

فرهنگ غذایی ترکی بسیار شبیه به غذا ها ما ایرانی ها می باشد که همسایه بودن با این کشور دلیل تشابه غذا و فرهنگ می باشد.

فرهنگ غذایی ترکی بسیار شبیه به غذا ها ما ایرانی ها می باشد که همسایه بودن با این کشور دلیل تشابه غذا و فرهنگ می باشد.

 اما این پلو که شبیه رشته پلوی خودمان با کوفته قلقلی کی باشد ولی در ترکیه به پلو علی پاشا معروف است و شما می توانید برای تنوع در غذا های خود این پلوی خوشمزه و ساده را به راحتی تهیه کنید و مطمئن باشید عاشق طعم و مزه این پلو خواهید شد و تبدیل به غذا های پای ثابت سفره های شود می شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش افشاری

 

طرز تهیه پلوی علی پاشا؛ لذیذ و خوشمزه

 

مواد لازم

برنج     ۲ فنجان

کره    ۲ ق غذا خوری

نودل قهوه ای مخصوص پلو یا رشته پلویی    ۱ فنجان

گوشت چرخ کرده    ۳۰۰ گرم

پیاز    ۱ عدد

تخم مرغ    ۱ عدد

آرد سوخاری    ۳ ق غذا خوری

کره و روغن    به مقدار لازم

رب    ۱ ق چای خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه    به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه پلوی علی پاشا با کوفته قلقلی

مرحله اول: پخت برنج

ابتدا باید برنج را خوب تمیز کنید بشورید و برای ۱ ساعت خیس کنید. رشته نودل مخصوص پلو یا رشته پلویی را که ریزتر خرد کردید داخل تابه به همراه کمی کره و نمک تفت دهید تا رنگ قهوه ای شود و بعد آب برنجی که را خیس خورد دور بریزید و به مواد رشته و نمک اضافه کنید و ۲ فنجان آب اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید و زمانی که آب اضافه تبخیر شد درب قابلمه را قرار دهید و مانند کته دم بگذارید تا برنج نرم شود.

مرحله دوم: تهیه کوفته قلقلی

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و بعد به همراه گوشت و ادویه ها و تخم مرغ و آرد سوخاری خوب مخلوط کنید و مواد را ورز دهید تا یکدست شود و اگر مواد شل بود می توانید مجدد کمی آرد اضافه کنید.

مرحله سوم: سرخ کردن کوفته ها

در ادامه باید داخل یک تابه کمی کره و روغن بریزید و از مواد گوشتی بردارید و در دست گرد کنید و داخل تابه قرار دهید و با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود و در همین زمان در یک تابه کوچک کمی روغن ریخته و رب را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

بیشتربخوانید:

 

 

 

مرحله چهارم: تهیه پلوی علی پاشا با کوفته

در ادامه کمی آب به رب اضافه کنید تا سس کمی رقیق شود و بعد روی کوفته ها بریزید تا سس به خورد کوفته ها برود و بعد از دم کشیدن پلو باید آن را داخل بشقاب سرو ریخته و کوفته ها را روی آن قرار دهید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پلوی علی پاشا با کوفته

اگر در هنگام پخت برنج آب کم بود و برنج دان بود می توانید کمی آب اضافه کنید.

تخم مرغ باعث انسجام بیشتر کوفته قلقلی می شود اگر دوست ندارید حذف کنید و بهتر است کوفته ها را بعد از تهیه داخل فریزر برای ۵ دقیقه قرار دهید و بعد سرخ کنید.

می توانید کمی زعفران دم کرده روی کوفته ها بریزید.

برچسب ها: تخم مرغ، کوفته، آموزش آشپزی، نودل، پلو، پیاز، آرد سوخاری تعداد بازديد: 344 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز