Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:42

22
اردیبهشت
طرز تهیه خورش آلوچه برقانی؛ خوشمزه و ملس

طرز تهیه خورش آلوچه برقانی؛ خوشمزه و ملس

خورشت‌ها انواع و اقسام مختلف دارند و شما می‌توانید خورش آلوچه را خیلی راحت با طعم دلخواه در خانه تهیه کنید.

 خورشت‌ها انواع و اقسام مختلف دارند و شما می‌توانید خورش آلوچه را خیلی راحت با طعم دلخواه در خانه تهیه کنید.

 شما می توانید به روش های مختلفی این خورش را تهیه کنید برای ملس کردن از قیسی یا برگه می توانید استفاده کنید و طعم ها را متعادل کنید و به دلخواه می توانید از رب یا نعنا جعفری اضافه کنید.
 این خورشت را می توانید با آلوچه تازه یا فریزری تهیه کنید و یا م یتوانید از آلوچه خشک شده نیز در غیر فصل استفاده کنید.
 

طرز تهیه خورش آلوچه برقانی؛ ملس و ساده

مواد لازم

سینه مرغ    ۴۰۰ گرم

گوجه سبز یا همان آلوچه    ۳۰۰ گرم

جعفری    ۴۰۰ گرم

نعنا    ۱۰۰ گرم

نعنا خشک    ۱ ق چای خوری

پیاز    ۲ عدد

قیسی یا برگه زرد آلو    ۷ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه    به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش افشاری

 

 

 

 

طرز تهیه خورش آلوچه

مرحله اول: تفت دادن مرغ

ابتدا باید پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه به همراه کمی روغن سرخ کنید تا سبک شود و زمانی که یکم طالیی و سبک شد باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بعد ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود، مرغ را باید برای ۱۰ دقیقه تفت دهید.

مرحله دوم: افزودن سبزی

در ادامه باید سبزی را که از قبل تمیز کرده و ساطوری ریز خرد کنید و به همراه مواد بالا اضافه کنید و تفت دهید تا خوب سرخ شود و رنگ آن از خامی خارج شود ولی دقت کنید نعنا و جعفری زود می سوزد پس حرارت را زیاد نکنید و یا می توانید سبزی را به صورت جداگانه سرخ کنید و یا از بسته بندی های سرخ شده آماده استفاده کنید.

مرحله سوم: افزودن آلوچه

در ادامه باید روی مواد ۲ لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا ۱ ساعت با حرارت ملایم پخته و روغن بی اندازد و در ۲۰ دقیقه انتهای باید آلوچه های شسته شده را به همراه قیسی یا برگ زرد آلو که خیس کردید به همراه آبی که داخلش خیس شده اضافه کنید و برای ۲۰ دقیقه زمان دهید تا خورش پخته و آب آن کم و غلیظ شود و در انتها مزه ها را بچشید و به سلیقه و ذائقه خود بالانس کنید. نوش جان

 بیشتربخوانید:

30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی

 

 

 

فوت و فن های دستور پخت خورش آلوچه

به دلخواه می توانید به مواد رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید و تفت دهید تا خورش آلوچه قرمز رنگ باشد.

گیاهخواران عزیز می توانند گوشت و مرغ را حذف کنند و به صورت ساده این خورش را سرو کنند.

اگر دوست دارید خورش شیرین تر باشد می توانید در انتها ۱ ق غذا خوری شکر نیز اضافه کنید.

می توانید بجای مرغ از گوشت نیز استفاده کنید و اگر از گوشت استفاده کردید بهتر از چوب دارچین استفاده کنید تا عطر فوق العاده ی به خورش بدهد.

می توانید به دلخواه کمی زعفران نیز به خورش اضافه کنید.

 

برچسب ها: ادویه، غذای سنتی، خورشت، گوجه سبز، قیسی، نعنا، خورش گوجه سبز، طرز تهیه تعداد بازديد: 118 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز