Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 09:36

16
اردیبهشت
طرز تهیه هویج پلو با زرشک

طرز تهیه هویج پلو با زرشک

هویج پلو با مرغ ریش ریش یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و ساده و جذاب است.

 هویج پلو با مرغ ریش ریش یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده و جذاب می باشد که از ترکیب هویج رنده شده و مرغ ریش شده با زرشک آماده می شود.

 می توانید این غذا را برای مهمانی و مجالس مختلف تهیه کنید و یک غذای فوق العاده عالی در خانه آماده کنید. شما می توانید بنا به ذائقه خود کمی شکر به مواد اضافه کنید و با زعفران فراوان مواد را تفت دهید تا یکدست شود.
 

طرز تهیه هویج پلو با زرشک؛ شیک و مجلسی

 

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش

برنج    ۳ پیمانه

هویج    ۳ عدد

زرشک    ۱/۲ پیمانه

سینه مرغ    ۱ عدد

پیاز    ۱ عدد

زعفران    به مقدار لازم

شکر    ۲ ق غذا خوری

کره    به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه    به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش شده و زرشک

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا باید مرغ را بپزید. برای این کار سینه مرغ را به همراه یک پیاز چهار قاچ شده و ادویه ها داخل قابلمه تفت دهید تا کمی سرخ شود و بعد روی مرغ آب بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود و بعد از آب خارج کنید و بعد از خنک شدن ریش ریش کنید و به آن زعفران دم کرده اضافه کنید.

مرحله دوم: تفت دادن هویج

در ادامه باید هویج را پوست بگیرید و به صورت درشت یا خلالی خرد کنید. داخل یک تابه کمی کره و روغن ریخته و هویج ها را تفت دهید تا پخته و کمی سرخ شود و بعد کمی شکر و آب و زعفران اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا پخته و نرم شود.

مرحله سوم: تهیه مواد

در ادامه باید زرشک خیس خورده را به همراه ۱ ق غذا خوری شکر دیگر اضافه کنید و تفت دهید تا زرشک پفکی شود و یا می توانید زرشک را به طور جداگانه سرخ کنید. مرغ را نیز به داخل تابه ای جدا به همراه کمی زعفران و کره تفت دهید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی

 

 

 

مرحله چهارم: تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش

برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید. زمانی که برنج نرم شد باید آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ قرار دهید و برنج را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید. زمانی که برنج پخته شده داخل دیس کشیده و با مرغ و هویج تزیین کنید و میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت هویج پلو با مرغ ریش ریش شده

می توانید همه مواد را جدا جدا تفت دهید و برای سرو روی برنج بریزید.

بهتر از است از ترکیب برنج ایرانی و کمی برنج دودی استفاده کنید تا عطر بی نظیری داشته باشد.

بهتر است روی برنج کمی کره محلی بریزید تا عطر بسیار خوبی به این پلو بدهد.

برچسب ها: زرشک، هویج پلو، زعفران، دارچین، طرز تهیه هویج پلو، هویج پلو با مرغ، غذای مجلسی تعداد بازديد: 541 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز