پیراشکی جزء دسته غذاهای پر طرفدار است که شما میتوانید با هر نوع مواد غذایی که دوست دارید آن را تهیه کنید.
پيراشكيسيبزميني و گشنيز
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ اسلایس شده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
خمیر یوفکا ۱ بسته
پنیر ورفه ای یا پنیر رنده شده به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
یشتربخوانید:
طرز تهیه پیراشکی روسی
طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده
مرحله اول: تفت دادن مواد
ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا خوب سرخ شود و تغییر رنگ دهید سپس ادویه ها را به گوشت بزنید و مجدد کمی سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود.
مرحله دوم: افزودن قارچ
در ادامه باید قارچ اسلایس شده را به مواد اضافه کنید و بعد فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود و فلفل دلمه نرم شود. در این مرحله می توانید به دلخواه از ذرت کنسرو یا نخود فرنگی نیز استفاده کنید و برای خوشرنگ شدن مواد میانی می توانید از کمی رب نیز استفاده کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود، سپس مواد را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود.
مرحله سوم: تهیه پیراشکی گوشت بدون فر
در ادامه باید خمیر یوفکا را روی سطح آشپزی قرار دهید و از مواد میانی تهیه شده و پنیر دلخواه روی خمیر یوفکا قرار دهید و حالا بسته به نوع خمیر یوفکای که خرید کردید گرد یا مستطیل باید خمیر را جمع کنید و تا بزنید و داخل تابه به همراه کمی روغن هر دو طرف را سرخ کنید.
مرحله چهارم: تهیه پیراشکی گوشت در فر
در ادامه باید برای پخت در فر باید پیراشکی را تا بزنید و داخل سینی فر چرب شده قرار دهید روی خمیر را با کمی روغن رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا خوب طلایی و برشته شود و در انتها با سس دلخواه میل کنید. نوش جان
بیشتر بخوانید:
پيراشكيسيبزميني و گشنيز
طرز تهیه پیراشکی روسی
فوت و فن های دستور پخت پیراشکی گوشت با خمیر آماده
به دلخواه می توانید کمی پودر سیر نیز به مواد اضافه کنید.
می توانید روی خمیر را با زرده رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید و در فر قرار دهید.
می توانید بجای گوشت از مرغ نیز استفاده کنید.