تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
برنج ایرانی برای هر ته چین ................ 5/1 پیمانه
ماست ............... یکچهارم پیمانه
تخممرغ .............. 1 عدد
نمک.............. به میزان لازم
زعفران................ به میزان لازم
کرة آبکرده................ 40 گرم
روغن مایع................ یک سوم پیمانه
سینه مرغ پخته شده................... 1 تکه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید. آنگاه در ظرف مناسبی ماست، تخممرغ، نمک و زعفران را مخلوط کنید. حالا کره و روغن را همزمان به برنج اضافه کنید و به آرامی مخلوط نمائید. سپس قابلمة کوچک مناسب و نچسبی را با کره چرب کنید. اینک دوسوم از پلو را در قابلمه بریزید و حفرهای در وسط آن ایجاد کنید. سپس مرغ را درون حفره جا دهید و بقیه پلو را رویش بریزید و قدری بفشارید. حالا رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 5/1 ساعت بپزید. حالا ته چین را روی بشقاب مناسبی برگردانید و مطابق شکل آن را بیارائید. برای تهیه تهچین قرمهسبزی به همین شیوه عمل کنید، فقط از زعفران کمتری استفاده نمائید و به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد قورمه سبزی پخته و بدون آب را درون حفرة ایجاد کرده بریزید و رویش را با چلو بپوشانید و قدری بفشارید و در فر با همان دما و زمان ذکر شده بپزید. این تهچینها معمولا تک نفره میباشد و شما میتوانید درون حفره را با هر نوع خورش و یا آلبالو، باقلا و گوشت پر کنید.