Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 06:51

6
اسفند
طرز تهیه پیراشکی گوشت؛ راحت و خوشمزه

طرز تهیه پیراشکی گوشت؛ راحت و خوشمزه

پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از روش‌های بسیار خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی خانگی آماده است.

پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی خانگی با خمیر پیراشکی آماده است که شما می توانید برای شام یا نهار به راحتی تهیه کنید زیرا زمان بسیار کمی برای تهیه این پیراشکی لازم است و شما می توانید از مواد میانی مختلف استفاده کنید و پیراشکی ها را پر کنید و داخل خمیر قرار دهید و در تابه سرخ کنید. در تهیه این پیراشکی به دلخواه می توانید از انواع پنیر ها استفاده کنید.

 

طرز تهیه پیراشکی گوشت؛ خیلی راحت و فوری

 

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

 سیب زمینی     ۲ عدد

پیاز    ۱ عدد

فلفل دلمه    ۱ عدد

گوشت چرخ کرده    ۲۵۰ گرم

قارچ    ۶ عدد

هویج    ۱ عدد

خمیر پیراکشی    ۱ بسته

سس کچاب    به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، پول بیبر، پاپریکا، آویشن، زردچوبه    به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیراشکی روسی

 

 

 

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی خوشمزه و راحت

مرحله اول: سرخ کردن مواد

ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم شود و بعد از تابه خارج کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود.

مرحله دوم: افزودن گوشت

در ادامه باید گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید و در ادامه قارچ ها را اسلایس کنید و به همراه هویج رنده شده و ادویه ها به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا مواد یکدست و آب اضافه قارچ کشیده شود، در انتها ۱ الی ۲ ق غذا خوری سس کچاب به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در انتها سیب زمینی سرخ کرده را نیز به مواد اضافه کنید و تفت دهید از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

بیشتر بخوانید:

پيراشكي‌سيب‌زميني و گشنيز

طرز تهیه پیراشکی روسی

 

 

 

 

مرحله سوم: سرخ کردن پیراشکی گوشت با سیب زمینی

خمیر پیراشکی حاضری را باید روی سطح کار قرار دهید و بعد از مواد وسط آن قرار دهید و از وسط خمیر را تا کنید و دور تا دور را چین دهید و یا با چنگال فیکس کنید. سپس داخل یک تابه کمی روغن ریخته و پیراشکی گوشت با سیب زمینی را داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود، سپس از تابه بردارید و داخل ظرف روغن گیر قرار دهید و به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پیراشکی گوشت با سیب زمینی خوشمزه و سریع

لازم نیست پیراشکی ها داخل روغن شناور باشند.

می توانید در مواد میانی کمی پنیر پینزا رنده شده نیز قرار دهید.

می توانید پیراشکی گوشت با سیب زمینی را فر  درجه به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.

می توانید بجای گوشت از مرغ ریش شده یا نگینی شده نیز استفاده کنید.

برچسب ها: قارچ، گوشت، پیراشکی، فلفل دلمه ای، فینگرفود، سس کچاب، پیراشکی گوشت، خمیر پیراشکی، طرز تهیه پیراشکی تعداد بازديد: 193 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز