املت تن ماهی و قارچ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبهای متنوعی درست میشود.
املت تن ماهی یک غذای بسیار سریع و خوشمزه است که میتوانید آن را در روزهایی که مشغله زیاد کاری دارید درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه بادمجان شکم پر به سبک گیلانی
مواد لازم برای ۴ نفر
کنسرو تن ماهی ۱ قوطی
فلفل دلمهای ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری ۱ دسته گوچک
طرز تهیه:
تن ماهی را پس از جوشاندن درون آبکش میریزیم، سپس اجازه میدهیم روغن اضافی آن خارج شود. در ادامه فلفل دلمهای را میشوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد میکنیم.
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن مایع درون آن میریزیم، سپس پیاز را اضافه میکنیم.
تن ماهی را به مخلوط سبزیجات اضافه میکنیم، سپس مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه جعفری را به مخلوط تن ماهی اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا جعفری تغییر رنگ بدهد.
در نهایت اجازه میدهیم املت روی حرارت بماند تا تخم مرغ خودش را بگیرد و سفت شود.
بیشتربخوانید: