مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
نان باگت بزرگ................يك عدد، خرد شده
آب مرغ................3 پیمانه
سينهي مرغ (بزرگ)..................يك عدد، پخته و خرد شده
پياز .....................یک و نیم پیمانه، خرد شده
روغن مايع.......................يك پيمانه
سير.....................نصف قاشق غذاخوري، رنده شده
فلفل زرد دلمهای.....................2 قاشق غذاخوري، ریز خرد شده
فلفل قرمز تند...................يك قاشق غذاخوري
شير....................يك پيمانه
گردوي آسياب شده.....................يكچهارم پیمانه
پنير رنده شده....................100 گرم
نمك.................به مقدار لازم
فلفل سياه و زيره..................به مقدار لازم
زيتون سياه..................براي تزيين
تخممرغ آبپز.................براي تزيين
سيبزميني..................4 عدد، پخته شده
بیشتربخوانید:
روشتهیه
در ظرف جداگانه ای نان خرد شده و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. ابتدا سينهمرغ را پخته و خرد كنید.
پياز را سرخ كرده و سير، فلفل زرد و قرمز را نيز به آن اضافه كنيد. بعد سينه مرغ ريز شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنيد. مخلوط نان و آّب مرغ را نیز به غذا اضافه کرده و بگذاريد تا خوب بپزد. شیر را نیز اضافه کنید. در آخر گردوهاي آسياب شده و پنير رنده شده را نیز افزوده، نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد. كمي زيره اضافه كنيد و با زيتون و تخممرغ پخته شده تزئین نماييد. سيبزميني های پخته و حلقه شده را در کنار غذا سرو کنید.
بیشتربخوانید:
سوپ لوبیا
یادآوری
از پنیری استفاده کنید که برای طعم و مزه غذا است و نباید در غذا کش بیاید مانند پنیرهای هلندی و مشابه آن.
منبع : شور و شیرین