Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:22

19
بهمن
اسپاگتی دریایی

اسپاگتی دریایی

فر را با دماي 375 درجه‌ی فارنهایت يا 190 درجه‌ی سانتي‌گراد روشن كنيد. داخل تابه کمی روغن بریزید، فلفل قلمی را خرد كرده و داخل تابه سرخ کنید، سیر را اضافه كرده و تفت دهید. فیله ماهی را به تکه‌های بزرگ و مساوی تقسیم كرده

مواد لازم

روغن مایع..................مقداری برای تفت دادن

فلفل قلمی تند.................1 عدد

سیر...................2 حبه، ریز خرد شده

فیله ماهی قزل‌آلا...................7 عدد

گوجه فرنگی.................500 گرم، خرد شده

جعفری...................یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل.....................به میزان لازم

اسپاگتی................500 گرم

تخم‌مرغ..................1 عدد

بیشتربخوانید:

 

روش‌تهیه

فر را با دماي  375 درجه‌ی فارنهایت يا 190 درجه‌ی سانتي‌گراد روشن كنيد.  داخل تابه کمی روغن بریزید، فلفل قلمی را خرد كرده و داخل تابه سرخ کنید، سیر را اضافه كرده و تفت دهید. فیله ماهی را به تکه‌های بزرگ و مساوی تقسیم كرده و داخل تابه سرخ کنید. میگو را نيز اضافه كرده و کلیه مواد را باهم تفت دهيد. گوجه‌فرنگی، جعفری، نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهيد تا سس جا بیافتد. در آخر جعفری خرد شده را بیافزایید. اسپاگتی را آبکش کرده و با سس مخلوط کنید تا سس کاملاً به خورد اسپاگتی برود. كاغذ روغنی بزرگی را از وسط دو تا کرده، وسط ورق را اسپاگتی بریزید و دور ورق را به تخم‌‌مرغ آغشته کنید و لایه دوم را روی آن قراردهید تا به هم بچسبد، غذا را داخل فر داغ قراردهید تا كاغذ روغنی کاملاً پف کند و بلافاصله سرو کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: گوجه فرنگی، میگو، اسپاگتی، پاستا، ماکارونی، آموزش آشپزی، غذای دریایی، جعفری، اسپاگتی دریایی، ماهی قزل‌آلا تعداد بازديد: 109 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز