مواد لازم
روغن مایع..................مقداری برای تفت دادن
فلفل قلمی تند.................1 عدد
سیر...................2 حبه، ریز خرد شده
فیله ماهی قزلآلا...................7 عدد
گوجه فرنگی.................500 گرم، خرد شده
جعفری...................یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل.....................به میزان لازم
اسپاگتی................500 گرم
تخممرغ..................1 عدد
بیشتربخوانید:
روشتهیه
فر را با دماي 375 درجهی فارنهایت يا 190 درجهی سانتيگراد روشن كنيد. داخل تابه کمی روغن بریزید، فلفل قلمی را خرد كرده و داخل تابه سرخ کنید، سیر را اضافه كرده و تفت دهید. فیله ماهی را به تکههای بزرگ و مساوی تقسیم كرده و داخل تابه سرخ کنید. میگو را نيز اضافه كرده و کلیه مواد را باهم تفت دهيد. گوجهفرنگی، جعفری، نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهيد تا سس جا بیافتد. در آخر جعفری خرد شده را بیافزایید. اسپاگتی را آبکش کرده و با سس مخلوط کنید تا سس کاملاً به خورد اسپاگتی برود. كاغذ روغنی بزرگی را از وسط دو تا کرده، وسط ورق را اسپاگتی بریزید و دور ورق را به تخممرغ آغشته کنید و لایه دوم را روی آن قراردهید تا به هم بچسبد، غذا را داخل فر داغ قراردهید تا كاغذ روغنی کاملاً پف کند و بلافاصله سرو کنید.
منبع : شور و شیرین