موا مواد لازم برای 4 نفر
پیازچه...............4 عدد، خرد شده
سیر...................2 حبه، رنده شده
شوید تازه.................یک قاشق مرباخوری، خرد شده
گوشت چرخ کرده.....................600 گرم
رنده پوست لیموترش..................2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل، ادویه دلخواه...............به میزان لازم
پنیر ورقهای.................4 ورق
ژامبون گوشت...................4 ورق
روغن زیتون..................2 قاشق غذاخوری
سرکهی قرمز..............2 قاشق غذاخوری
بیشتربخوانید:
همبرگر هویج ؛ ساندویچی سرشار از ویتامین A
مواد برای تهیهی سس:
پوست لیموترش................یک قاشق مرباخوری، خلال شده
خیارشور...................یک عدد کوچک، خرد شده
خامهی غلیظ..................2 قاشق غذاخوری
سس مایونز..................2 قاشق غذاخوری
روشتهیه
پیازچه، سیر، شوید ریز خرد شده، گوشت چرخ کرده، پوست لیموترش رنده شده و نمک و فلفل را در کاسهای مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس مخلوط را به 8 گلولهی مساوي تقسيم كنيد. گلولهها را روي ميز كار پهن كرده، روی 4 عدد از آنها يك ورق پنیر بگذارید. سپس 4 لایه بعدي را روي آنها قرار داده، لبهها را به هم چسبانده و محکم کنید. یک برش ژامبون را روی نیمی از هر چیزبرگر قرار داده و آنها را با خلال چوبی محکم کنید. روغن زيتون و سرکه را در کاسهای با هم مخلوط کرده و به چیزبرگرها اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه چیزبرگرها را در این چاشنی بخوابانید. سپس در سینی تختی که از قبل چرب کردهاید قرار داده، ظرف را روی سهپایه بلند فلزی قرار دهید و دستگاه را به مدت 10 تا 12 دقیقه با ترکیب گریل و مایکرو (40درصد یا 40 وات) روشن کنید. بعد از اتمام زمان، چیزبرگرها را پشت و رو کنید و فقط 5 دقیقه روی گریل تنظیم کنید.
بیشتربخوانید:
برای تهیه سس:
خلال لیمو، خیارشور، خامه و سس مایونز را در کاسهای با هم مخلوط کرده و با چیزبرگرها سرو نمایید.
بیشتر بخوانید:
پنکیک سیبزمینی مغزدار با گوشت +طرزتهیه
یادآوری
پوست لیموترش را با پوستگیر کاملاً نازک برش دهید تا برگرها تلخ نشود و همچنین از پوست لیموهای درشت استفاده کنید که تلخ نبوده و عطر بیشتری دارند.
اگر مشاهده کردید چیزبرگرها با زمان داده شده خوب برشته نشد، دستگاه را با گریل 5 ـ 3 دقیقه دیگر روشن کنید ( بستگی به مایکروویو شما دارد).
اگر چیزبرگرها را لای نان گذاشتید و میخواستید مجدداً گرم کنید دستگاه را با ترکیب گریل و مایکرو 20درصد (200 وات یا حداقل) روشن کنید تا نانها نرم نشود.
منبع : شور و شیرین