مواد لازم برای 4 نفر
کره...................40 گرم
ترهفرنگی متوسط.....................4 عدد، خرد شده
نمک و فلفل.....................به میزان لازم
آرد..................یک قاشق غذاخوری
شیر...................220 میلیلیتر
جوز هندی....................کمی(یکچهارم قاشق چایخوری)
تخممرغ.....................یک عدد
ژامبون گوشت...................6 برش
پنیر پیتزا.........................150 گرم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
کره را داخل یک ظرف کوچک بگذارید و آن را به مدت یک دقیقه با قدرت حداکثر 100درصد (900 وات) زمان دهید تا ذوب شود.
ترهفرنگیها را به طول حدود 15 سانتیمتر خرد کنید و آنها را در ظرف مسطحی بریزید و کمی از کره آب شده و مقداری آب را به آن اضافه کنید و روی آن فلفل سیاه بپاشید و ظرف را با درپوش به مدت 8 تا 10 دقیقه با قدرت 100درصد در دستگاه بگذارید و در نیمه کار یکبار آن را پشت و رو کنید تا پخته شود سپس آنرا کنار بگذارید. آرد را داخل مابقی کره آب شده بریزید و به تدریج شیر را اضافه کنید و هم بزنید و نمک و جوزهندی را نیز بیافزایید و آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه با توان 50درصد (500 وات) متوسط در دستگاه بگذارید و در حین کار 2 بار آن را هم بزنید تا سس غلیظ شود بعد بگذارید تا کمی خنک شود و سریع تخممرغ را که از قبل با یک چنگال هم زدید به آن اضافه کنید. ترهفرنگیها را داخل هر تکه ژامبون بپیچید و داخل سس فرو کنید و آن را در ظرف مسطحی بگذارید(بدون درپوش) و روی آنها را پنیر رنده شده بریزید و ظرف را روی سهپایه بلند فلزی به مدت 5 تا 7 دقیقه با ترکیب گریل و مایکرو 20درصد (200 وات) پایین در دستگه بگذارید تا پنیر آب و کمی برشته شود.
منبع : شور و شیرین