مواد لازم برای 4 نفر
قارچ درشت..................8 عدد
میگو.................8 عدد، پوست کنده
جعفری...................یک قاشق غذاخوری، ساطوری
پنیر موتزارلا...................80 گرم، رنده شده
روغن زیتون...................2 قاشق غذاخوری
آبلیمو..................2 قاشق غذاخوری
سیر....................یک حبه، رنده شده
نمک و فلفل......................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
روشتهیه
میگو را در یک لیتر آبجوش و یک قاشق مرباخوری نمک 10 دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کنید. ساقهی قارچها را جدا کرده و داخل قارچها را به کمک قاشق چایخوری و با احتیاط خالی کنید. ساقهی 2 قارچ را ساطوری کرده و با جعفری، روغن زیتون، آبلیمو و سیر و 50 گرم پنیر و نمک و فلفل مخلوط کنید. داخل قارچها را را با مایهپنیر و سبزیجات پر کرده و یک میگو روی هر کدام قرار دهید و باقی پنیر را روی آن بریزید. قارچها را در یک ظرف نسوز چرب شده قرار داده و به مدت 20 دقیقه درون فر روی حرارت 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید، سپس از فر خارج کرده و با سس مایونز سرو کنید.
منبع: شور و شیرین