Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:41

15
بهمن
دلمه‌‌ی قارچ دریایی

دلمه‌‌ی قارچ دریایی

میگو را در یک لیتر آب‌جوش و یک قاشق مرباخوری نمک 10 دقیقه بجوشانید. سپس آب‌کش کنید. ساقه‌ی قارچ‌ها را جدا کرده و داخل قارچ‌ها را به کمک قاشق چایخوری و با احتیاط خالی کنید. ساقه‌ی 2 قارچ را ساطوری کرده

مواد لازم برای 4 نفر

قارچ درشت..................8 عدد

میگو.................8 عدد، پوست کنده

جعفری...................یک قاشق غذاخوری، ساطوری

پنیر موتزارلا...................80 گرم، رنده شده

روغن زیتون...................2 قاشق غذاخوری

آب‌لیمو..................2 قاشق غذاخوری

سیر....................یک حبه، رنده شده

نمک و فلفل......................به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

 

 

 

روش‌تهیه

میگو را در یک لیتر آب‌جوش و یک قاشق مرباخوری نمک 10 دقیقه بجوشانید. سپس آب‌کش کنید. ساقه‌ی قارچ‌ها را جدا کرده و داخل قارچ‌ها را به کمک قاشق چایخوری و با احتیاط خالی کنید. ساقه‌ی 2 قارچ را ساطوری کرده و با جعفری، روغن زیتون، آب‌لیمو و سیر و 50 گرم پنیر و نمک و فلفل مخلوط کنید. داخل قار‌چ‌ها را را با مایه‌پنیر و سبزیجات پر کرده و یک میگو روی هر کدام قرار دهید و باقی پنیر را روی آن بریزید. قارچ‌ها را در یک ظرف نسوز چرب شده قرار داده و به مدت 20 دقیقه درون فر روی حرارت 200 درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید، سپس از فر خارج کرده و با سس مایونز سرو کنید.

منبع:  شور و شیرین

برچسب ها: میگو، دلمه، روغن زیتون، قارچ، غذای دریایی، سیر، طرز تهیه دلمه، سس مایونز، دلمه قارچ، طرز تهیه، پنیر موتزارلا تعداد بازديد: 105 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز