Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:13

15
بهمن
دلمه های رنگی

دلمه های رنگی

برنج را با كمي آب، زردچوبه و نمك بپزيد(به صورت كته و يا آبكش بسته به برنج). گوشت را سرخ كنيد. لپه، پيازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، 3 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگي و سبزي دلمه را اضافه کرده و كمي آب اضافه كنيد

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

برنج.................يك پيمانه

گوشت چرخ كرده........................300 گرم

روغن........................... به ميزان لازم

لپه..................يك‌دوم پيمانه

پيازداغ................. 4 قاشق سوپخوري

فلفل، تخم‌گشنيز، نمك و زردچوبه.................به ميزان لازم

رب گوجه‌فرنگي..................5 قاشق سوپخوري

سبزي دلمه....................500 گرم خرد شده (تره، گشنيز،‌ شويد، ترخون، جعفري و پيازچه)

بادنجان دلمه‌اي بزرگ......................2 تا 3 عدد

فلفل دلمه‌اي...................3 عدد، سه رنگ

گوجه‌فرنگي درشت.................3 عدد

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

طرز تهیه دلمه کاهو

 

 

 

روش‌تهیه

برنج را با كمي آب، زردچوبه و نمك بپزيد(به صورت كته و يا آبكش بسته به برنج). گوشت را سرخ كنيد. لپه، پيازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، 3 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگي و سبزي دلمه را اضافه کرده و كمي آب اضافه كنيد تا سبزي‌ها كمي بپزد. برنج را نیز افزوده و صبر کنید تا آب مايه دلمه تمام شود و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

بادنجان‌ها را پوست گرفته(تمام پوست آن و يا به صورت راه‌راه) و بشوييد و نمك بزنيد تا تلخي آن برود(البته بادنجان دلمه‌اي تلخي كمتري دارد). سر بادنجان‌ها با كلاهك برداريد و داخل آن را با قاشق كوچك يا وسيله‌اي كه براي درآوردن وسط سيب استفاده مي‌شود، خالي كنيد.

سر فلفل‌دلمه‌اي را نيز با كارد تيز ببريد و وسط آن را با دست خالي كنيد. قسمتی از گوجه‌فرنگي‌ها كه به بوته وصل مي‌شود را نيز با كارد تيز برداريد و داخل آن را خالي کرده و قسمت‌های خارج شده را به مواد داخل دلمه اضافه كنيد. بادنجان‌ها را سرخ كنيد. داخل بادنجان، گوجه‌فرنگي و فلفل‌ها را از مواد داخل دلمه پر كنيد و كلاهك بادنجان و سر فلفل‌ها و گوجه‌ها را روي آن بگذاريد و در صورت لزوم با خلال دندان محكم كنيد.

2 قاشق رب گوجه‌فرنگي را با نمك، فلفل و 2 ليوان آب مخلوط کرده و در يك قابلمه مناسب بريزيد. دلمه‌ها را كيپ در كيپ داخل آن چیده و روي دلمه‌ها كمي روغن بدهيد و به مدت نيم ساعت پخته و بعد سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: برنج، غذای سنتی، دلمه، آموزش آشپزی، بادمجان، پیازچه، طرز تهیه دلمه، غذای ایرانی، دلمه فلفل، فینگرفود تعداد بازديد: 157 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز