مواد لازم
سینه یا ران مرغ.................یک کیلوگرم
روغن............به مقدار لازم
پیاز.............2 عدد
زنجبیل................یک قاشق سوپخوری
چوب دارچین................یک عدد
هل سبز........... 8 عدد
میخک.................3 عدد
برگ مو.................2 عدد، خرد شده
برگ بو................2 عدد
نمک و فلفل.............به میزان لازم
بادام...............یک پیمانه
سیر متوسط.................8 حبه
زیرهی سائیده..................یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز................یک قاشق چایخوری
کشمش بیدانه....................3 قاشق سوپخوری
زعفران ساییده.....................یک قاشق چایخوری
ماست................یک پیمانه، سرپر
خامه...................یکدوم پیمانه
گردو، لیموترش و فلفل سبز...................برای تزیین
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک بادمجان و قارچ ؛ یک غذای ویژه مخصوص گیاهخواران
طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت
طرز تهیه مرغ روسی ، غذایی متفاوت و خوشمزه
روشتهیه
مرغ خام را با روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. سپس یک پیمانه آب و یک عدد قرص عصارهی مرغ به آن اضافه کرده، مرغها را پخته، کنار بگذارید. پیاز را در روغن باقیمانده تفت داده و با زنجبیل، دارچین، هل، میخک، برگ مو، برگ بو، نمک و فلفل مخلوط کرده و کمی تفت دهید. سپس بادام و سیر را با زیره، فلفل قرمز و کشمش به مایهی قبلی افزوده و 5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. در ظرف دیگری زعفران را در اندکی آب داغ حل کرده و به ماست اضافه نمایید. سپس ماست را کمکم به خوراک افزوده و هم بزنید. خامه را نیز به تدریج به خوراک اضافه کرده و مرغ پخته شدهی قبلی را همراه با مقدار کمی از آب مرغ به ظرف بازگردانده و در ظرف را به مدت 30 دقیقه بگذارید. حرارت را کم کنید و در پایان پخت برگ بو و چوب دارچین را از مواد خارج کرده و خوراک را در ظرف شیکی کشیده و سرو نمایید. برای تزیین میتوان از گردو، لیموترش و فلفل سبز درسته استفاده کرد.
منبع : شور و شیرین