کته گوجه با مرغ یکی از غذا های سنتی و بسیار خوشمزه می باشد که بسیار ظاهر مجلسی دارد و می توانید با ران یا سینه مرغ سرخ شده این کته را تهیه و سرو کنید.
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
مواد لازم برای تهیه کته گوجه با مرغ
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
سینه و ران مرغ ۲ عدد
طرز تهیه کته گوجه با مرغ خوشمزه و مجلسی
ابتدا داخل یک قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ ها را خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و بعد ادویه ها اضافه کنید و مجدد تفت دهید. یکی از پیاز ها را پوست کنید و خرد کنید و به همراه مرغ تفت دهید تا سرخ شود و بعد روی مواد آبجوش بریزید و بگذارید تا مرغ ها پخته شود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و گوجه
در ادامه باید برنج را بشورید و با کمی نمک خیس کنید. یکی دیگر از پیاز ها را پوست بگیرید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید. گوجه فرنگی ها را پوره کنید و به همراه ادویه ها به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده شود.
مرحله سوم: پخت کته
مرغ ها را بعد از پخت از آب مرغ خارج کنید و داخل یک سبد قرار دهید تا خنک شود. آب مرغ را صاف کنید. آب برنج خیس خورده را خالی کنید و داخل قابلمه بریزید و روی آن آب مرغ بریزید و بعد مخلوط پوره گوجه و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید و حرارت را بالا بگیرید تا آب اضافی تبخیر شود و بعد دمکنی قرار دهید و برنج را دم بگذارید.
مرحله چهارم: سرخ کردن مرغ
داخل یک تابه کمی روغن و زعفران پودر شده بریزید و مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود و زمانی که کته دم کشیده داخل دیس کشیده و به همراه مرغ میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کته گوجه با مرغ خیلی خوشمزه و ساده
می توانید از ۱ ق غذا خوری رب نیز استفاده کنید.
می توانید باقی مانده آب مرغ را دور نریزید و برای تهیه سوپ استفاده کنید.
برای ۲ پیمانه برنج حدود ۴ پیمانه آب مرغ لازم دارید و اگر دوست ندارید می توانید از آب جوش استفاده کنید.
اگر ادویه پلویی دارید می توانید کمی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید:
خورشت ششانداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی
مقلوبه مرغ و بادمجان + طرز تهیه